(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja / Lahti Energia Oy, Lahti
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Lahti Energian energiakäännös siivitti osaltaan Lahden Euroopan vuoden 2021 ympäristöpääkaupungiksi. Luovuimme tänä vuonna kokoluokkamme ensimmäisenä toimijana kivihiilen käytöstä ja vähensimme hiilidioksidipäästöjämme 600 000 tonnilla vuodessa. Tuotamme asiakkaillemme kaukolämpöä, kaukolämmön lisäpalveluita ja sähkön verkkopalvelua. Olemme myös luotettu energiapalvelukumppani suurille teollisuusasiakkaille. Vuonna 2019 Lahti Energia -konsernin liikevaihto oli 185 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on noin 200 henkilöä.

Toimintamme kehittyessä haemme

ASIAKKUUSJOHTAJAA

vastaamaan Lahti Energian asiakkuuksien hallinnasta ja myynnistä.

Tehtävänäsi on johtaa kaukolämmön, kaukolämmön lisäpalveluiden, teollisuuden lämpöpalveluiden ja sähkön verkkopalvelun asiakkuuksien ja myynnin kehittämistä Lahdessa ja lähialueilla. Asiakkuuksien lisäksi vastaat tiimisi kanssa myös markkinoinnista ja viestinnästä. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet konsernin johtoryhmän jäsen.

Sinulla on useamman vuoden kokemus ja vahvat näytöt B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta sekä asiakassuhteiden pitkäjänteisestä hoitamisesta. Kannustavana esimiehenä luot tiimillesi onnistumisen edellytyksiä päivittäin. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta tai energia-alalta on eduksi. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat vahvat ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän uudistumiskykyisessä ja tulevaisuuteen katsovassa konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat  ma 28.9. klo 15:30-16:30 Lahti Energian toimitusjohtaja Jouni Haikarainen, puh. 040 709 5690 ja muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.
 
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 5.10.2020 mennessä.

www.lahtienergia.fi