(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja = Customer Success Director
Zeeland Family Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Me Zeeland Familyssa uskomme siihen, että markkinoinnin pitää olla asiakkaillemme kasvun ajuri ja myynnin tuoja. Tärkein edellytys sille, että voimme onnistua tässä tehtävässä, ovat innostuneet, osaavat, töissään hyvin viihtyvät ihmiset.

Nyt etsimme kasvumme tueksi Helsinkiin uudenajan

Asiakkuusjohtajaa = Customer Success Directoria

Tarjolla on kiinnostava mahdollisuus liittyä osaksi kasvutarinaamme. Toimintatapamme on ainutlaatuinen ja Asiakkuusjohtajana pääset kertomaan siitä suomalaisille yrityksille ja samalla muuttamaan markkinoinnin toimialaa Suomessa, ja asiakkuuksien kautta maailmallakin. Olemme kasvaneet nopeasti koko Suomessa ja kasvamme jatkossakin. Kasvumme perustuu monipuoliseen osaamiseen, aktiiviseen asiakastyöhön sekä markkinoinnin perinteisten toimintamallien uudistamiseen.

Roolissasi vastaat omien asiakkuuksiesi kehittämisestä ja kasvattamisesta ja teet lisäksi aktiivista uusasiakashankintaa. Vastaat itsenäisesti siitä, että saavutat asetetut myyntitavoitteet ja johdat myyntiprojektit vankalla ammattitaidolla maaliin. Työsi ja kehittymisesi tueksi saat yli 200 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Odotamme uudelta Asiakkuusjohtajaltamme

  • Laaja-alaista kiinnostusta markkinointiin datasta tarinankerrontaan. Ajattelumaailmasi on business-lähtöinen ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidesi liiketoiminnasta.
  • Kykyä ratkaista asiakkaiden liiketoiminnan haasteita tarjoamalla aitoa lisäarvoa tuottavia palveluita markkinoinnin, mainonnan ja brändin kehittämisen saralla.
  • Halua muuttaa totuttuja toimintatapoja ja erityistä innostusta oppia ketterien menetelmien mestariksi (sovellettuna leanista, kaizenista, kanbanista ja scrumista)
  • Vankkaa kokemusta markkinoinnin johtamisesta ja/tai tekemisestä suuressa yhtiössä tai kokemusta asiakkuusvastaavan tehtävistä mainos-/viestintätoimistossa
  • Pelotonta suhtautumista kasvuyrityksen haasteisiin sekä ajoittaiseen kovaan työpaineeseen

Tarjoamme sinulle, kuten kaikille työntekijöillemme

  • Kiinnostavat asiakkaat ja lyömättömän palvelutarjooman
  • 100 Suomen suurimman markkinoijan prospektilistan
  • Alan parhaaksi työpaikaksi kehittyvän ja perheenomaisesti toimivan työyhteisön
  • Mahdollisuuden olla mukana muuttamassa suomalaista markkinoinnin toimialaa
  • Työssä jaksamista ja työhyvinvointia edistäviä etuja

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Teea Björklund, VP, Strategy & Creative puh. 050 384 2653. Teean tavoitat puhelimitse 23.7. eteenpäin, mutta voit myös toimittaa kysymyksesi sähköpostilla teea.bjorklund@zeelandfamily.fi

Hae tehtävään 30.8.2018 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viimeiseen päivään.