(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija/Yritysasiakkaat
Uudenmaan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. 

OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. 

Haemme OP Yrityspalvelut-tiimiin Lohjalle

ASIAKKUUSASIANTUNTIJAA

Asiakkuusasiantuntijan asiakkuussalkku koostuu nimetyistä yritysasiakkaista.  Yhteyshenkilönä hoidat asiakassalkkuasi tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti ja toimit ammattitaitoisen asiakkuustiimin jäsenenä. Neuvottelet ja toteutat erilaisia palveluratkaisuja ja kohtaat asiakkaita verkon ja puhelimen kautta ja asiakkaan niin halutessa myös kasvokkain. Työhön kuuluu liikkumista pankin toimialueella, tapaat asiakkaita yksin tai asiakkuustiimin kanssa. 

Sinulla on laaja-alaista osaamista pankkipalveluista ja erityisesti vahva ammattitaito yritysasiakkaiden rahoituksesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, olet tiimipelaaja ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja toimit tehokkaasti erilaisissa tilanteissa. Odotamme sinulta hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja, paineensietokykyä sekä vastuullista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Oma asenne, oma-aloitteisuus ja myynnillinen aktiivisuus ratkaisevat onnistumisen tässä tehtävässä. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen tiimin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Niina Perunka puh. 010 254 2296 tai niina.perunka@op.fi. 

Hae tehtävään 5.4.2020 mennessä OP Careers-sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.