(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija/asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haemme OP Turun Seudun Yrityspankkiin vakituiseen työsuhteeseen

asiakkuusasiantuntijaa / asiakkuusneuvojaa

Tehtävästä

Haemme vahvalla asenteella varustettua, tavoitteellista ja asiakaslähtöistä yritysrahoituspainotteista osaajaa vahvistamaan OP Turun Seudun ajanvarausasiakkaiden ja alkavien yritysten noin 10 hengen tiimiä.

Päivittäisessä työssäsi tapaat yritysasiakkaitamme kasvotusten, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta, ja autat löytämään juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Tehtävässäsi vastaat monipuolisten palveluratkaisujen myynnistä yritys- ja yrittäjäasiakkaille hyödyntäen laajaa OP:n asiantuntijoiden joukkoa sekä nykyaikaisia työvälineitä. Varmistat jokaisessa asiakaskohtaamisessa, että asiakkaiden kokonaistarpeet tulevat huomioiduiksi ”kerralla kuntoon” -periaatteemme mukaisesti.

Menestyksen eväät

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, määrätietoista ja tuloshakuista työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on jo kokemusta finanssialalta, ja teet asiakaspalvelu- ja myyntityötä suurella sydämellä ja aidolla innostuksella; osaaminen yritysasiakkuuksien parissa olisi suurta plussaa.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että ihmisosaamisen taitosi ovat timanttiset, ja hallitsetkin suvereenisti erilaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteet. Sinulta löytyy joustavuutta sekä aimo annos sisäistä paloa itsesi kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Tehtävän vaativuusluokka ja nimike täsmentyvät valittavan henkilön perusteella

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen roolin, jota voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Haasteellinen tehtäväkenttä sekä osaava työyhteisön tuki mahdollistavat oman asiantuntijuutesi kehittymisen finanssialalla. Näiden lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää sekä Yrityspankin innokasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntipäällikkö Babi Lyrintzis, babi.lyrintzis(at)op.fi tai 050 342 4273 (soittoajat 28.2. ja 7.3. klo 14-16). Lähetä hakemuksesi OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.