Asiakkuusasiantuntija
Korsnäsin Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Korsnäsin Osuuspankki on itsenäinen, noin 3000 asiakkaamme omistama osuuspankki. Toimintaamme kuvaa vahvasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Paikallisena pankkina OP ryhmässä tarjoamme kattavan kokonaisuuden erilaisia palveluita. Meillä asioidessaan asiakas voi hoitaa vakuutus- ja pankkipalvelut saman katon alla joko konttorissa, puhelimitse tai verkossa. 


Haemme nyt Siipyyn konttorillemme vahvistukseksi asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työtehtävään yritys- tai henkilöasiakkaiden rahoituksen tehtäviin.


Asiakkuusasiantuntija

 

Tehtävässä pääset vastaamaan laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä henkilöasiakkaiden asumiseen tai yritysasiakkaiden toimintaan liittyvissä rahoituksen palveluissa. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan kokonaisratkaisuja. Kohtaamme asiakkaamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse.

 


Muutama sana meistä


Tässä tehtävässä sijoitut pankkimme asiantuntevaan ja tiiviiseen tiimiin, jossa työtä tehdään kunnianhimoisesti sekä toisia kannustaen. Kollegoiksesi ja työsi tueksi saat noin 12 osaavaa työkaveria.  Työpäiviesi aikana teet myös tiivistä yhteistyötä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa eri toimipisteillämme. Meillä on konttoreita Korsnäsissä, Ylimarkussa, Siipyyssa ja Moikipäässä.

 


Mitä tarjoamme sinulle


Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa. Tehtävässä saat hyvät mahdollisuudet kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla osaavien ihmisten ympäröimänä. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 


Mitä toivomme sinulta


Sinulla on aikaisempaa kokemusta rahoituksesta tai olet talouden asiantuntija muutaman vuoden työkokemuksella. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat rohkeasti juuri heille sopivat tuotteet ja palvelut. Myyntitulosten lisäksi asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja myyntitaidot. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti. Organisoit ja aikataulutat omaa tekemistäsi tehokkaasti, sopeudut nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää itseäsi rahoitusalan osaajana. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, myös englannin kielellä on etu.

 


Kiinnostuitko?


Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Jan-Erik Westerdahl puh. 0500 868006 tai jan-erik.westerdahl@op.fi.

 

Jos vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 5.11.2021 mennessä op-careers.fi sivuston kautta. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Älä jätä hakemista viime tinkaan, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509020
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Korsnäs
  • Lisätietoja antaa: Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Jan-Erik Westerdahl puh. 0500 868006 tai jan-erik.westerdahl@op.fi.