Asiakkuusasiantuntija
Jokioisten Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Jokioisten Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen pankki, joka sijaitsee Forssan kupeessa noin 100 km säteellä Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Pankin tase on 157 M€. Pankkimme palvelee yhdessä konttorissa 9 ammattilaisen voimin noin 6.800 asiakastamme. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Haemme kasvumme tueksi henkilöasiakasrahoitukseen myönteisellä asenteella ja mutkattomalla tekemisen meiningillä varustettua Asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Asiakkuusasiantuntija

 

Asiakkuusasiantuntijan tehtävässä työsi koostuu uusien ja nykyisten asiakkaidemme asunto- ja kulutusrahoituksentarpeiden kokonaisvaltaisesta ratkaisemisesta yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomen, joten asiakaskohtaamiset tapahtuvat myös verkossa ja puhelimessa. Sinulla on myynnillinen asenne ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeita ja tarjota hänelle sopivia ratkaisuja. 

 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kykyä ennakoida, analysoida ja ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa sekä taitoa soveltaa, kehittää ja yhdistää erilaisia toimintaohjeita. Toivomme sinulta hyvää yhteistyötaitoa, joustavuutta sekä kykyä priorisoida asioita.

 

Millainen on tuleva työyhteisösi


Tiimissämme työskentelee pankkialan rautaisia ammattilaisia sekä pankkialalla aloittelevia tuoreempia tulokkaita. Kulttuuriimme kuuluu tiimikaverin auttaminen tarpeen tullen.

 

Mitä tarjoamme sinulle 

 

Saat monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä asiantuntevat ja innostuneet työkaverit virkeässä työympäristössä. Panostamme työhyvinvointiin ja haluamme kehittää toimintaamme yhdessä koko henkilökunnan voimin. Lisäksi pääset meillä osaksi pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaisia henkilöstöetuja.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
  
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Pankin henkilökunnalle on varattu myös yhteinen padelvuoro.

 

Toivomme sinulta 


Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista rahoitusalan osaamista ja kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta. Odotamme sinulta myynnillistä asennetta ja asiakkaan palvelutarpeiden tunnistamista erilaisissa elämäntilanteissa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta sekä kykyä johtaa omaa ajankäyttöä. Olet muutoskykyinen ja sinulla on jatkuva halu kehittyä työssä sekä kykyä soveltaa oppimaasi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Ville Aarnioon puh. 050 341 0666 tai sähköpostilla ville.aarnio@op.fi.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 26.9.2021 op-careers.fi –sivuston kautta. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
   
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498691
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa, Jokioinen
  • Lisätietoja antaa: Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Ville Aarnioon puh. 050 341 0666 tai sähköpostilla ville.aarnio@op.fi.