(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haluatko auttaa asiakkaitamme vaurastumaan ja toteuttamaan elämän pieniä sekä suuria unelmia? Jos vastasit myöntävästi ja olet tekemisen meiningistä ja haasteista syttyvää, voisit olla etsimämme 
 

Asiakkuusasiantuntija Premium-asiakasvastaavaksi (sijoitus), Kotka-Hamina
 

Finanssialan ammattilaisena tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaidemme haaveet vaurastumisesta sekä arjen pankkiasiat hoituvat mahdollisimman vaivattomasti. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme talouden vaurastuttamisesta ja turvaamisesta yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa ja tarjoat heille parhaiten sopivat ratkaisut sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Olet asiakkaillemme tärkeä kumppani elämän pienten ja suurten unelmien toteuttamisessa. Asiakaspalvelutyö saa sydämesi sykkimään ja myyntityö innostumaan. Olet utelias uudelle ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Asiointi kanssasi on asiakkaillemme vaivatonta ja joustavaa digisti ja livenä, sillä työskentely monikanavaisesti paikasta riippumatta tuo työpäivääsi mukavaa vaihtelua.
 

Positiivisella asenteellasi saat hymyn niin asiakkaidemme kuin työkavereidenkin huulille etkä ole valmis tinkimään ylivertaisesta asiakaskokemuksesta. Työssä menestyäksesi tarvitset kokemusta asiakassuhteiden hoidosta eri kanavissa ja sijoitusmarkkinoiden tuntemista sekä omakohtaista kiinnostusta sitä kohtaan. Odotamme sinulta aitoa halua ylittää asiakkaan odotukset, aktiivisuutta sekä osaamista pankkipalveluista. Olet organisointi- ja paineensietokykyinen ja osaat johtaa itse itseäsi. Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää APV1-tutkintoa ja aiempi kokemus sijoittamisen parissa on ehdoton etu. Kokemustakin tärkeämpänä pidämme halua kehittyä monipuoliseksi talouden kumppaniksi, jossa sijoittamisen lisäksi sinulla on rohkeutta puhua myös oman elämän turvaamisesta tai asiakkaidemme rahoitustarpeista.
 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sijoittamisen parissa, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä on vakituinen.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Niko Hänninen, p. 040 865 0340. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2020 mennessä https://op-careers.fi/ -sivuston kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.
 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Kymenlaakso on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki, joka palvelee asiakkaitamme Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Luomme 102 000 asiakkaallemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi.