(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Ylä-Savon Osuuspankki toimii Ylä-Savossa viiden kunnan alueella Iisalmessa, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Pankissamme on 31.000 asiakasta ja palvelemme 31 asiantuntijan voimin. Tarjoamme kattavat palvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Haemme nyt osaavaan joukkoomme

 

Asiakkuusasiantuntijaa

 

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat pankissa sinulle nimettyjen asiakkaiden hoidosta ja tuloksellisesta asiakkuuksien kehittämisestä. Kohtaat asiakkaat OP Premium -tapaamismallilla ja olet sitoutunut laadukkaaseen asiakkuuksien hoitotapaan. Toimit työssäsi osana pankin sijoittamisen ja juridiikan osaajista koostuvan Säästämisen- ja sijoittamisen tiimissä.  Asiakkaita palvelet hyvällä asenteella ja ennakkoluulottomasti eri kanavia hyödyntäen.

 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että olet jo kokenut varainhoidon ammattilainen tai sinulla on halua kehittyvä sellaiseksi. Olet jo suorittanut APV1 ja APV2-tutkinnot tai sinulla on valmius suorittaa ne työsuhteen alkaessa. Toivomme, että olet rohkea ja ratkaisukeskeinen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla löytääksesi asiakkaalle parhaat varainhoidon palvelut. Osaat suunnitella aikataulusi ja toimia paineen alla.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan roolin, joka on muokattavissa osaamisesi ja valmiuksiesi mukaisesti. Käytössäsi on myös OP ryhmän kilpailukykyiset edut ja urapolkumahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko kuulla lisää tehtävästä ja pankistamme? Kysymyksesi voit esittää asiakkuuspäällikkö Hannele Kämäräiselle 010 258 8737 to 23.7 klo 10-12 ja pe 24.7 klo 12-14 tai vaihtoehtoisesti myyntijohtaja Ville Pennaselle ti 7.7 klo 10-12 ja pe 10.7 klo 13-15.

Hae tehtävää 9.8.2020 mennessä osoitteessa op-careers.fi

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.