(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSASIANTUNTIJA
Ylä-Savon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsimme pankkimme Varainhoidon tiimiin virkeää ja ketterää

Asiakkuusasiantuntijaa

Olet etsimämme henkilö, jos erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle intohimo. Vastaat tehtävässäsi pankkimme vaativimpien henkilö- ja yritysasiakkuuksien varainhoidosta. Hoidat nimettyä asiakassalkkua ja vastaat salkun kehittymisestä. Huolehdit osaltasi, että asiakkaamme saavat käyttöönsä OP Ryhmän kattavat varainhoidon palvelut.

Arvostamme korkeakoulututkintoa ja olet jo suorittanut APV1-tutkinnon ja sinulla on valmius suorittaa myös APV2-tutkinto työsi ohessa. Luonteeltasi olet sosiaalisesti aktiivinen, etkä pelkää myyntiä. Toivon mukaan myöskään liikkuminen Ylä-Savon toimialueella ei ole sinulle esteenä.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän ja loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi sijoitusalalla seuraavalle tasolle. Sinua odottaa huipputiimi ja parhaat työkaverit sekä Osuuspankkiryhmän laajat edut. Tartu rohkeasti haasteeseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Ville Pennanen, 4.2.2020 klo 14-16 ja 7.2.2020 klo 14-16. Puh. 045-6797265 tai ville.pennanen@op.fi.

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 15.2.2020.

OP Ylä-Savo on pohjoisen Savon sydämessä sijaitseva täyden palvelun pankki, joka palvelee asiakkaitaan Iisalmen, Lapinlahden, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella. Pankillamme on noin 31 000 asiakasta, joita palvelemme 31 asiantuntijan voimin.