(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Haemme OP Suur-Savon yrityspalveluihin Savonlinnan talousalueelle

Asiakkuusasiantuntijaa

Työssäsi kohtaat yritys- sekä henkilöasiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Olet asiantuntijajoukkomme mukana varmistamassa ensiluokkaisen palvelukokemuksen yrittäjän sekä Private-asiakkaan henkilökohtaisten rahoituspalvelujen osalta. Kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut hyödyntäen koko OP Ryhmän laajaa asiantuntijajoukkoa. Työssäsi liikut pankkimme laajalla toimialueella, pääsääntöisesti Savonlinnan alueella.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin.

Mitä tarjoamme sinulle?
Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä yritysasiakasliiketoiminnassa laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Kohvakka, tuula.kohvakka(a)op.fi tai puh 040 583 6765. Hae tehtävää 2.2.2020 mennessä: https://op-careers.fi/job/

Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.