(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
Pohjois-Savon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Asiakkuusasiantuntijaa

 

Eteläisen alueen Varkauden konttorin henkilöasiakasliiketoiminta -yksikön asiakkuusasiantuntijana kohtaat työssäsi asiakkaita ajanvarauksen kautta konttori- ja etäkanavissa. Ratkaiset omaa asiantuntijuuttasi ja OP Ryhmän palvelu-tarjoamaa hyödyntäen asiakaskokonaisuuden edellyttämät palvelutarpeet tarvittaessa kollegoihin tukeutuen. Tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaillasi on parhaat OP:n tarjoamat edut ja elämäntilanteeseen sopivat palvelut käy-tössä. 

 

Aktiivisuus, oma-aloitteisuus, tiimityöskentelytaidot ja rohkeus ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Arvostamme laajaa finanssialan osaamista – tärkeimpänä asiana on kuitenkin kyky ymmärtää asiakkaiden erilaisia elämäntilanteita ja tunnistaa niihin liittyviä palvelutarpeita. 

 

Tehtävä edellyttää työkokemusta henkilöasiakasrahoituksen tuloksekkaista kohtaamista.

 

Pystyt yllättämään asiakkaan positiivisesti ja vahvistamaan asiakaskokemusta yhdistämällä asiakaspalvelutilan-teessa inhimillisen vuorovaikutuksen ja digitaaliset palvelut. Asiakkuusasiantuntijan työ on itsenäistä, mutta edellyt-tää aktiivista yhteistyötä myös muiden asiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa.  Lisäksi, oman asiantuntijuuden aktiivinen sekä oma-aloitteinen kehittäminen on edellytys tehtävässä menestymiseen.

 

Ensisijainen työskentelykonttorisi on Varkaus. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen toisella konttorilla työskentelyyn sekä etätyöhön OP Pohjois-Savon etätyön linjausten mukaisesti. 

 

Vaativuusluokka on perehtymisvaiheessa 4.2. ja sen jälkeen 5.1.

 

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti tehtävään valitulta luottotiedot ja yritysyhteydet sekä ennen työsopimuksen voimaanastumista tulee käydä huumausainetestissä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Teija Sopanen sähköpostitse teija.sopanen@op.fi, puhelimitse 050 374 5174.

Hae tehtävää viimeistään perjantaina 3.1.2020 OP:n urasivuston kautta (www.op-careers.fi).