(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP Etelä-Karjala

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme henkilöasiakasrahoitukseen

ASIAKKUUSASIANTUNTIJAA

Rahoituksen prosessit ovat kovassa murroksessa ja OP Etelä-Karjala kulkee etulinjassa uusien toimintatapojen käyttöönotossa OP Ryhmässä. Haemme nyt joukkoomme innostunutta asuntorahoituksenosaajaa, jolle muutoksessa toimiminen ja uusien toimintatapojen omaksuminen on arkipäivää.


Tehtävässä sinulta odotetaan laaja-alaista ratkaisumyyntiä henkilöasiakkaiden asumisen palveluihin liittyen sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa. Päivittäisessä työssäsi kalenteristasi löytyy pääasiassa sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin liittyviä neuvotteluita.


Haluat olla asiakkaan mukana kaikissa elämäntilanteissa ja tunnistat hänen tarvitsemansa kokonaisratkaisut asumiseen ja talouden turvaamiseen liittyen. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen, ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla saumattomasti yhteistyössä OP Etelä-Karjalan muiden osaajien kanssa.


Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on jo kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta ja haluat kehittyä edelleen finanssialan ammattilaisena. Olet myös valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ennakkoluulottomasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.


Tule osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme!
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, tuen oppimiselle, sekä OP Etelä-Karjalan tarjoamat edut ja kehittymismahdollisuudet. Voit tutustua mahdollisen tulevan työkaverisi ajatuksiin seuraavassa videossa: https://www.youtube.com/watch?v=cOI3zTrMOkE&feature=youtu.be. 


Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Niina Viljakainen p. 010 258 5241
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävää 31.8.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta (op-careers.fi). 

OP Etelä-Karjala on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Karjalassa toimiva maakunnan johtava pankki. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!