(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
Kainuun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Kainuun Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva aluepankki ja talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Konttorimme sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Hyrynsalmella ja Vaalassa. Pankissamme työskentelee n. 50 pankki- ja varallisuudenhoito- ja vakuutusalan ammattilaista.

Haemme henkilöasiakaspalveluun vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuusasiantuntijaa/-neuvojaa

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita ensisijaisesti rahoitukseen liittyvissä asioissa sekä ratkot asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti. Haluat ja uskallat laittaa itsesi likoon asiakkaan parhaaksi niin, että jokaisessa kohtaamisessa asiakas tuntee saaneensa meiltä enemmän kuin odotti.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on aiempaa kokemusta rahoituksesta.  Haluat kehittyä laaja-alaiseksi osaajaksi. Asiakkaaksi saavat sinut syttymään, olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja palat halusta menestyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kannustavan työyhteisön, jossa sinun on mahdollisuus kehittää osaamistasi Kainuun johtavassa pankissa. Lopullinen toimenkuva määräytyy aikaisemman kokemuksesi perusteella. 

Meistä

OP Kainuun pankkiliiketoiminta on yli 1,3 mrd. euroa ja luomme 41 000 asiakkaallemme ja koko toimialueellemme menestystä 50 ammattilaisen voimin.

Teemme töitä toisiamme tukien. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kannustavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi Kainuun johtavassa pankissa.

Haluatko kuulla tehtävästä tai työyhteisöstämme lisää? Halutessasi voit soittaa pankinjohtaja Minna Karjalaiselle p. 010 256 1724 tai laittaa kysymyksesi sähköpostilla minna.a.karjalainen@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.7.2019 OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta (op-careers.fi).