(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Keski-Pohjanmaan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva aluepankki ja talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Konttorimme sijaitsevat Kokkolan ja Ylivieskan kaupunkien alueella sekä Evijärvellä ja Teerijärvellä. Pankissamme työskentelee n. 85 pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutusalan ammattilaista.

Haemme Ylivieskan konttoriin

Asiakkuusneuvojaa/Asiakkuusasiantuntijaa

henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin. Tehtävänäsi on tarjota ja myydä ratkaisut asiakkaidemme rahoitus-, säästämis- ja päivittäispalveluiden tarpeisiin. Varmistat, että heillä on käytössään sopivat pankki-, vakuutus- ja digitaaliset palvelut. Kohtaat asiakkaitamme konttorissa, puhelimessa ja verkon kautta.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Toimit joustavasti osana työyhteisöä ja olet yhteistyökykyinen sekä motivoitunut uuden oppimiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Haluat tuottaa asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia ja tuot omalla positiivisella asenteellasi lisäarvoa työyhteisöömme.

Aikaisempi kokemus finanssialalta, tehtävään soveltuva koulutus sekä suoritettu APV-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mikko Rasi p. 040 6791229 ja henkilöstöjohtaja Katja Lempiälä p. 050 3095515.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n Uramahdollisuudet -sivuston op-careers.fi kautta 17.4.2019 mennessä.