(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
Luumäen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuusneuvojaa/Asiakkuusasiantuntijaa

huolehtimaan asiakkaittemme varallisuudenhoidon palveluista. Päivittäisessä työssäsi tapaat henkilö- ja yritysasiakkaitamme ja autat löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivia ratkaisuja. Saat oman, jo olemassa olevan asiakassalkun, ja sen lisäksi olet myös yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiimme.

Tavoitteesi tässä tehtävässä on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluja ja sitä kautta parantaa heidän taloudellista asemaansa.

Sinä

Olet varallisuudenhoidon osaaja, joka tekee asiakaspalvelu- ja myyntityötä aidolla innostuksella ja aktiivisella, omatoimisella otteella. Varallisuudenhoidon työkokemuksen lisäksi sinulla on vähintään APV1-tutkinto suoritettuna, ja jos APV2-tutkinto vielä puuttuisikin, niin olet valmis sen suorittamaan. Nautit hyvin itsenäisestä työnkuvasta ja kannat mielelläsi vastuun koko asiakasprosessista.

Tyyppinä olet joustava, myynnillinen ja digimyönteinen, ja uusien asioiden oppiminen on sinulle sekä luontevaa että myös tärkeää.

Me

Olemme vahva paikallinen toimija, joka kehittää toimintojaan tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin; digitalisoituminen onkin keskeinen osa strategiamme toteutusta. Meillä on myös erinomainen taloudellinen tilanne ja paikallisesti iso asiakaskunta. Sinulla on siis hieno mahdollisuus menestyä kanssamme!

Meillä pääset myös kasvattamaan osaamistasi ja me tuemme sinua kehittymisessäsi parhaamme mukaan. Luonnollisesti saat myös OP Ryhmän loistavat työsuhde-edut ja pääset hyödyntämään Ryhmän sisäisiä, laajoja uramahdollisuuksia.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Seija Kuutvuori, puh. 010 254 1311, seija.kuutvuori@op.fi tai toimitusjohtaja Mikko Purmonen, puh. 010 254 1321, mikko.purmonen(at)op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.