(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
Kainuun OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme henkilöasiakaspalveluun vakituiseen työsuhteeseen kahta 

Asiakkuusasiantuntijaa

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita varallisuudenhoitoon tai rahoitukseen liittyvissä tarpeissa ja hoidat kokonaisvaltaisesti asiakaspalvelua digitaalisissa kanavissa, puhelimessa ja konttorissa. Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi pankin ja ryhmän tavoitteet, pitäen kutenkin päällimmäisenä mielessä loistavan asiakaskokemuksen luomisen.

Voit olla innokas uudelle uralle tähtäävä tai omata aiempaa kokemusta finanssialalta. Eduksesi on kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä. Menestymiseen tarvitset oikeaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä kykyä toimia jatkuvan muutoksen keskellä. Tuotteemme ja palvelumme opetamme sinulle. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tuloshakuisuutta sekä hyviä digivalmiuksia.  Olet myös tiimipelaaja ja hyödynnät työssäsi aktiivisesti pankkimme muita asiantuntijoita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kannustavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi Kainuun johtavassa pankissa.

Haluatko kuulla tehtävästä tai työyhteisöstämme lisää? Halutessasi voit soittaa pankinjohtaja Minna Karjalaiselle p. 010 256 1724 tai laittaa kysymyksesi sähköpostilla minna.a.karjalainen@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi viimeistään 31.8.2018 OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta www.op-ura.fi.