(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija
OP Turun Seutu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme nyt rahoituspainotteista asiakkuusasiantuntijaa

Tämä tehtävä sisältää laaja-alaista ratkaisumyyntiä henkilöasiakkaiden asumisen palveluihin liittyvissä tarpeissa sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa palvelupisteistä verkkoneuvotteluihin. Päivittäisessä työssäsi kalenteristasi löytyy pääasiassa sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin liittyviä neuvotteluita. Asiakkaitamme palvellaan koko OP Turun Seudun toimialueella.

Haluat olla asiakkaan mukana kaikissa elämäntilanteissa ja tunnistat hänen tarvitsemansa kokonaisratkaisut talouteen, asumiseen ja turvallisuuteen liittyen. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen, ja haluat varmistaa asiakastyytyväisyyden sekä laadukkuuden kaikessa tekemisessä. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla saumattomasti yhteistyössä OP Turun Seudun muiden osaajien kanssa.

Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on jo kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta ja haluat kehittyä edelleen pankkiammattilaisena. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ennakkoluulottomasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Tule täydentämään innostunutta ja yritteliästä joukkuettamme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, tuen oppimiselle, sekä OP Turun Seudun tarjoamat edut ja kehittymismahdollisuudet. Lisätietoja voit kysyä asiakkuus- ja myyntipäällikkö Aliisa Leimulta aliisa.leimu@op.fi, 050 4449 698 (parhaiten tavoitettavissa 21.5. klo 14:30-16:30 ja 23.5. klo 9-11, 14:30-16:30). Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet- sivuston kautta viimeistään 01.06.2018. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään taustaselvityksinä terveyskysely, luottotieto- ja yritysyhteystarkistus sekä huumausainetesti.