Asiakkuusasiantuntija-trainee
Päijät-Hämeen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haku OP Päijät-Hämeen trainee-ohjelmaan on käynnissä! Etsimme ennakkoluulottomia ja rohkeita talentteja monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. 

 

Päijät-Hämeen Osuuspankki on OP Ryhmän suurimpia osuuspankkeja. Palvelemme asiakkaitamme yli 100 ammattilaisen voimin. Meidät tavoittaa joustavasti verkossa, puhelimitse ja viidessä toimipisteessämme Lahdessa, Hollolassa, Iitissä ja Heinolassa. 

 

Etsimme varallisuudenhoidon liiketoiminta-alueellemme nyt 

 

ASIAKKUUSASIANTUNTIJA -TRAINEETA

 

Tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja osaamistasi sekä tutustumaan muun muassa varallisuudenhoidon myynnin, asiakashankinnan ja viestinnän tekemiseen. Tuet säästämisen, sijoittamisen ja Private bankingin tekemistä myynti- ja asiakkuustavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävät riippuvat osaamistasostasi ja monipuolistuvat Trainee-vaiheen edetessä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kehittämään varallisuudenhoidon osaamista ja työskennellä alan ammattilaisten parissa. 

 

Muutama sana meistä…

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vetovoimaisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssialan ammattilaisena. Vastaamme siitä, että varallisuudenhoidon palvelut ovat asiakkaille toimialan parhaita, tavoitteena toimialan paras asiakaskokemus. Meidän joukossamme pääset varmistamaan, että asiakkaamme vaurastuvat pitkäjänteisesti ja laadukkaasti.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP Päijät-Hämeen kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 – 28.2.2022 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen: 2800 € / kk.

 

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

Koulutustaustasi on akateeminen tai korkeakoulututkinto ja jos mahdollista, olet opiskellut esim. rahoitusta tai taloustieteitä. Pääasia kuitenkin on, että olet motivoitunut sijoittamisesta ja säästämisestä sekä omaat halun ja kyvyn omaksua uusia asioita. Kannustamme APV1 tutkinnon suorittamiseen tehtävän aikana. Tehtävässä tulet olemaan yhteyksissä eri sidosryhmien kanssa, joten toimit erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa luontevasti ja rohkeasti. Haluat kehittyä asiantuntijana ja omaat ratkaisukeskeisen ajattelun. 

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki p. 040 7245 432. Ilonan tavoittaa parhaiten 6.5. klo 10-13, 12.5. klo 11-13 & 21.5. klo 11-12. 

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 23.5.2021 mennessä OP urasivuston kautta op-careers.fi. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! 

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Haku tehtäviin 23.5.2021 mennessä OP:n urasivuston op-careers.fi kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 31.5.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme haastatteluihin ja soveltuvuusarvioon. 

● Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset kesäkuun aikana. 

● Työsuhde solmitaan ajalle 1.9.2021 – 28.2.2022. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451196
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola, Hollola, Iitti, Lahti