Asiakkuusasiantuntija tai -päällikkö
Etelä-Hämeen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva alueen johtava pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme nyt asiakkuusasiantuntijaa tai -päällikköä yrityspalvelut-yksikköömme.


Asiakkuusasiantuntija tai -päällikkö, OP Etelä-Häme


Toimit tehtävässä maatalous- ja yritysasiakkaista vastaavana asiantuntijana, joka rakentaa ja kasvattaa omaa asiakassalkkuaan pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Vastaat nimettyjen maatalous- ja yritysasiakkaiden pankkipalveluista kokonaisvaltaisesti ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Roolissasi verkostoidut aktiivisesti ja suunnittelet tekemisesi henkilökohtaisten ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Haemme rooliin positiivista ja tavoitteellista joukkuepelaajaa, joka pystyy toimimaan prosessin mukaisesti erinomaisella palveluasenteella joustavana ja rakentavana työyhteisön jäsenenä. Toimit tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti vaihtelevissa tilanteissa ja osaat priorisoida toimintaasi itsenäisesti. Toimialan nopeassa muutoksessa paineensietokyky sekä motivaatio ja kyky uuden oppimiseen ovat välttämättömiä. Ymmärrät myös, että tekemiselläsi on suuri merkitys yritysasiakkaiden asiakaskokemukseen.

 

Meistä
Tule osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme! Pääset työskentelemään OP Ryhmään kuuluvassa kasvavassa aluepankissa yhdessä finanssialan ammattilaisten kanssa. Asiakaskeskeisyys ja yhdessä menestyminen ovat yrityskulttuurimme kulmakivet. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut. Työyhteisönä korostamme aktiivisuutta, rentoa ilmapiiriä ja yhdessä onnistumista. Olemme yksi vakavaraisimmista isoista osuuspankeista ja paikallisena toimijana meillä on laajat yhteistyöverkostot Kanta-Hämeen alueella.


Tehtävän edellyttämä kokemus
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta yritysrahoituksesta ja vahvaa osaamista rahoitusalalta, sekä osoitettua kykyä vaativissa vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja olet valmis kehittämään itseäsi tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Viihdyt nopeatempoisessa työssä ja olet ehdottomasti joukkuepelaaja. Työssäsi liikut toimialueellamme ja verkostoidut eri toimijoiden kanssa, mutta pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa.


Haemme joukkoomme myyntihenkistä ja tavoitteellista yritysrahoituksen ammattilaista, joka löytää asiakkaalle parhaat kokonaisratkaisut kaikissa tilanteissa varmistaen samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.


Lisätiedot ja hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä ja meistä? Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa yrityspalveluista vastaava pankinjohtaja Eetu Jahkonen puhelimitse 040 553 7355 perjantaina 10.9. klo 11-12.30 tai tiistaina 14.9. klo 16.00-17.30 tai eetu.jahkonen@op.fi.


Haethan tehtävää viimeistään 21.9.2021 lähettämällä CV:si ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme haastatteluun mahdollisimman pian. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496097
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna