Asiakkuusasiantuntija tai -neuvoja
Nilakan Seudun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Nilakan Seudun Osuuspankki on vakavarainen, OP Ryhmään kuuluva osuuspankki, jonka toimialue on Pielavesi, Keitele ja Viitasaari. Meillä on konttorit Pielavedellä ja Keiteleellä. Asiakasliiketoimintamme volyymi on noin 323 miljoonaa euroa ja vakavaraisuutemme on hyvässä kunnossa. Asiakasmäärämme on noin 10 000, joista omistaja-asiakkaita on 5 000. Palvelemme asiakkaitamme 13 pankkiammattilaisen voimin.

 

Haemme kasvumme tueksi Pielaveden ja Keiteleen toimipisteille yritys- tai henkilöasiakasrahoitukseen myönteisellä asenteella ja mutkattomalla tekemisen meiningillä varustettua Asiakkuusasiantuntijaa tai -neuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Asiakkuusasiantuntija tai -neuvoja

 

Tehtävässä vastaat uusien ja nykyisten yritys- tai henkilöasiakkaidemme rahoitustarpeiden kokonaisvaltaisesta ratkaisemisesta yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa monikanavaista yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä rahoitushakemusten käsittelyä. Tässä tehtävässä pystyt myös itse oman osaamisen ja kiinnostuksen kautta vaikuttamaan työnkuvaan. Tarkempi työnkuva ja vaativuusluokka määräytyvät osaamisesi mukaan. Toimipisteet sijaitsevat Pielavedellä ja Keiteleellä, joiden välillä tulisi voida liikkua. Etätyö on myös mahdollista. 
 
Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kykyä ennakoida, analysoida ja ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa sekä taitoa soveltaa, kehittää ja yhdistää erilaisia toimintaohjeita. Toivomme sinulta myös hyvää yhteistyötaitoa ja kykyä oppia uutta.
  
 

Millainen on tuleva työyhteisösi

 

Tiimissämme työskentelee pankkialan rautaisia ammattilaisia sekä pankkialaa aloittelevia tuoreempia tulokkaita. Kulttuuriimme kuuluu tiimikaverin auttaminen tarpeen tullen.  

 

 

Mitä tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme sinulle selkeän työnkuvan, monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden sekä asiantuntevat ja innostuneet työkaverit monikanavaisessa työympäristössä. 
 
Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
  
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. 
 


Toivomme sinulta
 
Odotamme sinulta myynnillistä asennetta ja asiakkaan palvelutarpeiden tunnistamista erilaisissa elämäntilanteissa. Aikaisempi kokemuksesi myynnillisistä tehtävistä, asiakaspalvelusta sekä yritysasiakkaiden parissa toimimisesta auttavat sinua menestymään tässä työssä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta sekä kykyä johtaa omaa ajankäyttöä. Olet muutoskykyinen ja sinulla on jatkuva halu kehittyä työssä sekä kykyä soveltaa oppimaasi. Kokemus yritys- tai henkilöasiakasrahoituksesta on tehtävässä eduksi. Sinulla voi olla kaupallinen koulutustaustasta tai jokin muu tehtävään soveltuva koulutus. Oleellista on kuitenkin oikeanlainen toimeentarttuva asenne.
 


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 27.9.2021 osoitteessa op-careers.fi. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkeen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme avoimen tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eeva Karppinen, puh. 0504143456. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496397
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keitele, Pielavesi, Pohjois-Savo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eeva Karppinen, puh. 0504143456.