Asiakkuusasiantuntija, sijoituspalvelut
Uudenmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

 

Haemme Nummelaan varallisuudenhoito painotteista


Asiakkuusasiantuntijaa 


Tässä tehtävässä toimit aktiivisena yhteyshenkilönä merkittävän sijoitusvarallisuuden perusteella muodostetun salkkusi asiakkaille. Tehtävänäsi on kehittää asiakassuhteita sekä myydä säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja. Yhteyshenkilönä varmistat asiakkaidesi laaja-alaiset ja laadukkaat pankki- ja vakuutuspalvelut yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Teet yhteistyötä OP Private -työparisi kanssa. Kohtaat asiakkaasi monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse. 


Mitä odotamme sinulta
Olet pankkityön ammattilainen ja sinulla on vahva osaaminen säästämisen ja sijoittamisen alueelta. Olet suorittanut vähintään APV1-tutkinnon ja sinulla on valmiudet APV2 -tutkinnon suorittamiseksi. Tärkeintä työssäsi on kokonaisvaltaisen ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Nautit yhteyshenkilönä toimimisesta ja haluat aidosti tehdä aktiivista ja tuloksellista myyntityötä asiakasrajapinnassa. 
 

Sinulla on oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja itsenäinen työote ja osaat organisoida oman työpäiväsi tehokkaasti. Erinomaisten vuorovaikutus- ja digitaitojesi ansiosta asiakkaiden kanssa toimiminen on sinulle luontevaa kaikissa kanavissa. 


Tarjoamme sinulle
Tässä tehtävässä pääset toimimaan vaativien varallisuudenhoidon asiakkuuksien parissa, sekä kehittymään myyjänä ja asiantuntijana! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhdessä OP Ryhmän suurimmista pankeista. Tukenasi arjessa on ammattitaitoinen tiimi. Edistämme itseohjautuvaa toimintatapaa ja yhdistämme etä- ja lähityöskentelyä joustavasti. Luonnollisesti pääset osaksi pankkimme ja OP Ryhmän erinomaisista työsuhde-eduista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Minna Hälvä, tavoitat Minnan numerosta 050 395 2422 tai minna.halva@op.fi.


Jos taas vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 7.12. oheisen hakupainikkeen kautta.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528749
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti