Asiakkuusasiantuntija/ -päällikkö
Tampereen OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle, ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Asiakasliiketoimintamme on noin 9 miljardia euroa, ja palvelemme asiakkaitamme noin 270 ammattilaisen voimin. OP Tampere on monin tunnustuksin palkittu ja henkilökuntansa arvostama työpaikka. Olemme ylpeitä siitä, että meillä puhalletaan yhteen hiileen. 

 

Haemme henkilörahoituksen osaavaa asiakkuusasiantuntijaa/-päällikköä 

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin asiakkaan asumisen palveluihin liittyvissä tarpeissa sekä kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun kaikissa kanavissa. 

Ketterässä työskentelytavassa toimintamme keskiössä ovat entistä vahvemmin asiakkaidemme tarpeisiin vastaaminen. Toimintatapamme ja kulttuurimme tukee erinomaista työntekijäkokemusta. 

Odotamme sinulta

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Hallitset, organisoit ja priorisoit työtäsi tehokkaasti. Tartut rohkeasti uuteen, mutta et vierasta rutiinejakaan. Sinulla on ystävällinen ja ihmisläheinen ote sekä vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Haluat luoda jokaisen asiakkaan palvelukokemuksesta mieleenpainuvan. Roolissa korostuu itseohjautuvuus, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä innostus aktiiviseen myyntityöhön. 


Tämän me lupaamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä, ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Henkilöstötyytyväisyytemme on korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Porukassamme on loistava tekemisen meininki ja yhdessä menestymisen henki. Tule meille, yhteen OP Ryhmän huippupankeista!


Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Minna Hyvätti, puh. 050 428 3945. Tavoitat Minnan parhaiten ti 13.7. klo 10-11, to 15.7. klo 10-12 ja ti 20.7. klo 11-12. 

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaina 3.8. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474499
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere