(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija / -päällikkö, yritysrahoitus
OP Savitaipale

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

OP Savitaipale on reilun 3000 omistaja-asiakkaansa omistama, paikallisesti ja ihmisläheisesti toimiva ja kehittyvä pankki. Sijaintimme läntisen Etelä-Karjalan luonnonkauniissa maisemissa vajaan 40 km päässä Lappeenrannasta Saimaan ja Kuolimo-järven äärellä tarjoaa upeat puitteet palkitsevalle työnteolle. Tarjoamme lähes 6000 asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin – myös lakipalvelut sekä kiinteistövälityspalvelut ovat osa palvelutarjoamaamme. Kohtaamme asiakkaamme pankin kuuden asiantuntijan toimesta niin kasvotusten, puhelimitse ja verkon kautta kaikkia palvelukanavia aktiivisesti hyödyntäen. OP Savitaipaleen kaikessa toiminnassa korostuu ihmisläheisyyden, vastuullisuuden sekä yhteisöllisen roolimme tiedostaminen seutukunnan virkeänä pitämiseksi. Asiakasliiketoimintamme koko on noin 208 milj.eur ja taseemme yli 120 milj.eur. 

Etsimme nyt Savitaipaleelle yritysasiakkuuksista ja -rahoituksesta vastaavaa

ASIAKKUUSSASIANTUNTIJAA/-PÄÄLLIKKÖÄ

Vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi kartoitat ja hoidat laajasti toimialueemme pienten ja keskisuurten yritysten kokonaisvaltaisia finanssipalvelutarpeita niin uusasiakashankintaa tehden, kuin myös jo olemassa olevaa salkkua aktiivisesti hoitaen. Tapaat asiakkaita monikanavaisesti: asiakaskohtaaminen saattaa tapahtua kasvokkain tai verkon välityksellä. Tarkka tehtävänkuva, nimike ja palkkaus tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Yrityspuolen konkarille mahdollistamme pankin yritystoiminnan itsenäisen ja kokonaisvaltaisen haltuunoton ja kehittämisen.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet jo työskennellyt vastaavien tehtävien parissa tai sinulla on vahva osaaminen yritysrahoituksesta. Arvostamme maa- ja metsätalousrahoitukseen liittyvää kiinnostusta ja osaamista. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi yo-merkonomi, tradenomi tai KTM, tai kenties olet hankkinut osaamisesi muutoin pitkän työuran aikana. Eduksesi luetaan APV-tutkinto, mutta olennaisinta on valmius suorittaa se. Yritysten tuloslaskelmien, tilinpäätösten ym. dokumenttien tulkitseminen on sinulle tuttua tai koet olevasi tähän valmis.

Kuvailet itseäsi myynnilliseksi ja osaat hyödyntää pankin palvelutarjoomaa kartoittaessasi palvelutarpeita. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja pärjäät vaativissakin neuvottelutilanteissa. Olet halukas ottamaan vastuuta ja työskentelemään itsenäisessä roolissa.

Tarjoamme sinulle

Olitpa yritysrahoituksen nouseva tähti tai kokenut konkari, tässä roolissa pääset kehittymään ja myös kehittämään. Saat itsenäisen ja vastuullisen roolin eri alojen asiantuntijoiden ympäröimänä huipputiimissämme. Pankkimme uudet modernit työtilat keskeisellä sijainnilla mahdollistavat osaltaan tehokkaan toiminnan. Meillä ei työssä menestyminen jää ”infrasta” ja työyhteisöstä kiinni – nyt on Sinun vuorosi näyttää meille oma osaamisesi! 

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja pankistamme? Voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Samppa Oksaseen, puh. 040 8200 266 (parhaiten Sampan tavoittaa ti 17.9. klo 10-11 ja ke 18.9 klo 14-15).

Hae tehtävää OP:n urasivustolla (osoitteessa op-careers.fi) 25.9. mennessä jättämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oiva valinta tehtävään.