(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusasiantuntija OP Private
Tampereen Seudun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle, ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Asiakasliiketoimintamme on noin 8,5 miljardia euroa, ja palvelemme asiakkaitamme noin 300 ammattilaisen voimin.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Tampere tarjoaa yksilöllistä OP Private -varallisuudenhoito- ja pankkipalvelua koko Pirkanmaan alueella, ja voimakkaan kasvumme myötä haemme ammattilaistemme joukkoon asiakkuusasiantuntijaa OP Tampereen Privateen.

Tapaat työssäsi vaativia varainhoidon sopimusasiakkaita ja hoidat asiakkaita ja heidän lähipiiriään pitkäjänteisesti yhdessä varainhoitajan kanssa. Huolehdit monipuolisesti asiakkaan kokonaispalvelusta pankki- ja vakuutusasioissa sekä tarjoat sijoituspalveluitamme ja -ratkaisujamme laaja-alaisesti. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja yhteistyötä sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulta odotamme

Olet etsimämme finanssialan ammattilainen, mikäli sinulla on kokemusta sijoituspalveluiden myynnistä sekä motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja APV1 -tutkinto. APV2 -tutkinto on mahdollista suorittaa sovitulla aikavälillä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, monipuolista myynti- ja asiakkuusosaamista sekä kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa. Työskentelytavaltasi olet aktiivinen, itsenäinen ja vastuullinen. Kun omaat vielä positiivisen ja innostuneen asenteen, solahdat hyvin osaksi iloista, yhteistyöhaluista ja osaavaa joukkoamme.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti panostaen asiakastyytyväisyyteen. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Eine Ritanen 12.9. kello 9-10 ja 17.9. kello 15-16 puh. 040 849 8858.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.9. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.