Asiakkuusasiantuntija/-neuvoja
Uudenmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme jousta-vasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla ja Nummelassa. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asia-kaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. 


Haemme asiakkuusasiantuntijoita ja -neuvojia henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin.

 

Asiakkuusasiantuntija/-neuvoja, OP Uusimaa

 

Rahoituspalvelut -tiimissä toimit asuntorahoittamisen myyntitehtävissä. Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat asiakkaillemme ratkaisuja asumiseen ja talouden turvaamiseen liittyen. Kohtaat asiakkaita kaikissa kanavissa; puhelimitse, verkkoneuvotteluissa ja asiakkaan niin halutessa myös kasvokkain. Teet jokaisessa neuvottelussa asiakkaalle selkeän ja asiantuntevan ratkaisun. Tehtävänimike tarkentuu valittavan henkilön osaamisen perusteella.

 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta finanssialan palveluiden ja rahoitusprosessin hyvää hallintaa ja vakuusosaamista, sekä aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Työskentelytapasi on itsenäinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja digitaidot. Innostut haasteista, motivoidut huipputuloksista ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä. Sinulla on työkokemusta henkilöasiakasrahoituksen myyntitehtävistä ja sinulla on hyvät organisointi- ja oman työn hallintataidot ja paineensietokykyä. Arvostamme mahdollisuutta neuvotella englannin ja/tai ruotsin kielellä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä yhdessä OP Ryhmän suurimmista pankeista. Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rahoitusalaa laaja-alaisesti ja kehittymään asiantuntijana. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös pankkimme ja OP Ryhmän erinomaiset työ-suhde-edut. Meillä on koko henkilöstölle mm. Laaja terveysturva -vakuutus, tulospalkkiojärjestelmä ja henkilöstö-rahasto. Työskentelemme joustavasti liukuvaa työaikaa ja etätyötä hyödyntäen. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä meillä antavat myyntijohtajamme Vesa Toikka ja Katja Koivula. 
Vesan tavoitat numerosta 010 254 2322 tai vesa.toikka@op.fi
Katjan tavoitat numerosta 010 254 2453 tai katja.koivula@op.fi

 

Hae tehtävään 28.2. mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia, haastattelemme ja viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa, älä siis jätä hakemista viime hetkeen!


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henki-löltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveystarkastus.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550440
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää