Asiakkuus-/ Rahoituspäällikkö
Utajärven Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Kotipaikkamme Utajärvi tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Vain noin 50 kilometrin päässä Oulusta tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa finanssialan osaamista sekä vahvaa asiantuntemusta. Olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

 


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Utajärven Osuuspankkiin

Asiakkuus-/rahoituspäällikköä


vastaamaan kokonaisuudessaan pankkimme rahoitustoiminnasta sekä menestyksekkäästä ja asiantuntevasta asiakkuuksiemme palvelemisesta ja kehittämisestä. Kollegoidesi ohjaaminen ja tukeminen vastuualueesi asiantuntijana on myös tärkeä osa tehtävääsi.


Sinulta odotamme

Sinulla on aiempaa vahvaa osaamista ja laaja-alaista ymmärtämistä yritys- ja henkilörahoituksesta. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä.

Olet helposti innostuva ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Sinut tunnetaan myös hyvistä vuorovaikutustaidoista ja erinomaisista yhteistyökyvyistä. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva ja olet suorittanut tehtävässä tarvittavat rahoitusalan tutkinnot, sekä sinulta löytyy näyttöjä jatkuvasta oppimisesta.


Me tarjoamme

Me tarjoamme mahdollisuuden haasteelliseen tehtävään. Pääset kehittämään itseäsi nuorekkaassa työyhteisössä ja uusissa, viihtyisissä työtiloissa. Työtäsi tukevat luonnollisesti OP Ryhmän edut. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa sekä etätyömahdollisuutta.


Lisätietoja

Haethan tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.03.2021 op-careers sivuston kautta. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Terttu Hageliin 040-723 2237, terttu.hagelin(at)op.fi tai asiakkuusjohtaja Anne Kuhaan 040-456 4969, anne.kuha(at)op.fi.

 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428699
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Utajärvi