(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuus- / laatupäällikkö, Eilola Logistics Oy (Kulloo)
Eilola Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Rakennamme nyt täysin uutta palvelukonseptia asiakkaillemme, jotta ylitämme heidän odotuksensa myös tulevaisuudessa. Etsimme uuteen toimenkuvaan asiakkuus- / laatupäällikköä kehittämään liiketoimintaamme yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Tehtävässä vastaat olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä kartoitat uusia potentiaalisia asiakkaita. Osallistut tiiviisti kuljettajien päivittäisen asiakaspalvelutyön kehittämiseen ja pidät huolta koko yrityksen asiakaspalvelun laadusta. Työ sisältää hallinnollisia tehtäviä (mm. suunnittelu ja raportointi) sekä liikkumista työmaillamme Etelä-Suomen alueella.

Olet luontainen verkostoituja ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Omaat loistavan tilannetajun, jonka avulla osaat helposti lukea asiakkaiden toiveita. Toimit keskeisenä linkkinä myynnin, hallinnon, kuljettajien ja ajojärjestelijöiden välissä. Sinulle kaiken lähtökohtana on erinomainen asiakaspalvelu, jota haluat olla itse esimerkilläsi toteuttamassa kaikkien sidosryhmiemme kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla on oltava vankka kokemus rakennusalalta tai teollisuudesta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Toivomme, että olet itse toiminut asennusnosturipalveluita tarjoavan yrityksen asiakkaana ja nähnyt toimialamme palveluja asiakkaan näkökulmasta. Sinulla on halu kehittyä ja kehittää sekä kyky luoda uusia ajatus-/toimintamalleja. Tulet helposti toimeen ihmisten kanssa ja osaat nähdä asiat monelta kantilta. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään täysin uudenlaista palvelukokonaisuutta toimialallamme. Toivomme, että olet asiasta yhtä innoissasi kuin mekin. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 23.06.2019 mennessä. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 29. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p.050 411 0370, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.