(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuus- ja viestintäpäällikkö
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Tukitoiminnot, Viestintä ja Markkinointi

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2019

Oletko kiinnostunut modernista työpaikasta, jossa on tekemisen meininki ja vauhtia? Meillä arvostetaan hyvää tiimihenkeä ja ajatellaan, että jokainen on ansainnut hyvän esimiehen. Siksi sekä esimiehet että työntekijät antavat työlupauksensa, jotka ovat Uskallan, Arvostan, Toteutan. Nämä lupaukset ohjaavat vbo:laisia toimimaan VBO:n arvojen mukaisesti: Olemme asiakkaita varten, kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä ja uudistamme jatkuvasti omaa tuloksellista toimintaa.

Haemme nyt Varuboden-Oslaan (VBO) vakituiseen työsuhteeseen asiakkuus- ja viestintäpäällikköä. Toimit tehtävässä Asiakkuus- ja viestintäyksikön esimiehenä, johon kuuluu Asiakasomistajuustiimi sekä Viestintä- ja markkinointitiimi. Yksikön tehtävänä on huolehtia palveluista asiakkaille ja viestiä/markkinoida asiakkaiden suuntaan sekä olla osana rakentamassa VBO:n mainetta ja työnantajakuvaa viestinnän keinoin. Yksikön tehtävänä on myös kehittää vuorovaikutteista, toimeenpanoa tukevaa viestintäkulttuuria. Suunta on vahvasti kohti digitaalista viestintää ja markkinointia, mutta käytössä on myös perinteinen tapa markkinoida ja viestiä.

Viestinnän asiantuntijana osallistut VBO:n ja koko S-ryhmän yhteisiin teemoihin, kuten ruokakeskusteluun sekä vastuullisuuteen liittyvään viestintään. Tehtävässä yhdistyy viestinnän strateginen suunnittelu monipuoliseen käytännön tekemiseen - pääset kirjoittamaan tiedotteita ja uutisia sekä osallistumaan johdon ja liiketoimintojen konsultointiin sekä viestinnän kehittämisprojekteihin.
Odotamme sinulta vahvaa 'uutisnenää', kykyä löytää monimutkaisiinkin juttuihin yleisöä ja mediaa puhuttelevat näkökulmat sekä draivia viedä ideat nopeasti toteutukseen. Et myöskään pelkää tarttua toimeen itse. Annamme arvoa sille, jos olet työskennellyt aiemmin viestintätehtävissä kuluttajabisneksessä, viestintätoimistossa tai toimittajana, ja ymmärrät niin viestinnän liiketoiminnallisen hyödyn kuin laajemman maineenhallinnallisen merkityksen. Sinulla on vahva näkemys viestinnän kehitystrendeistä, innostava ja oma-aloitteinen ote, ja osaat sparrata myös muita asiantuntijoita viestimään työssään vaikuttavammin. Liikut sujuvasti sosiaalisessa mediassa. Koska osuuskauppamme on kaksikielinen, hallitset molempia kotimaisia kieliä.

Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen tehtävän, loistavat henkilöstöedut ja pirteän ajassa elävän työympäristön palveluineen ja etätyömahdollisuuksineen. Pääset osaksi avointa kaksikielistä työyhteisöämme ja mahdollisesti kuljet työmatkasi kimppakyydeillä kanssamme. Työaikana emme tupruttele, sillä osuuskauppamme on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Anne Schneider, puh. 010 762 6615, anne.schneider@sok.fi.
Kerro vapaasti itsestäsi, kokemuksestasi, osaamisestasi tähän tehtävään liittyen n. 3 min videolla, jossa olet esim. harrastuksesi parissa. Lähetä meille linkki (Dropbox, YouTube, Vimeo ym.) videohakemukseesi em. s-postiosoitteeseen 15.9.2019 mennessä. Videon tulee olla Full HD mp4-muodossa. Huomioimme ainoastaan videohakemuksia. CV:n voit laittaa videohakemuksen liitteeksi. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.