Asiakkuus- ja operaatiopäällikkö
Länsiö Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Oletko haaveillut työstä, jossa yhdistyy hihat käärittynä tehty työ ajatustoiminnan haastavaan tekemiseen ja toisaalta aktiiviseen sidosryhmäyhteistyöhön pohjautuva menestyksen rakentaminen? Nyt sellainen olisi tarjolla Tampereella. Hyppää kyytiin!

Asiakkuus- ja operaatiopäällikkö

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Roolisi painopiste tulee olemaan niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin asiakasyritystemme sisälogistiikan palveluratkaisuissa. Olet vastuussa palvelun operatiivisesta toiminnasta, eri paikkakunnilla operoivien kumppaneidemme toiminnan kehittämisestä ja hallinnasta sekä yleisestä palveluprosessien kehittämisestä. Saat työllesi koko organisaatiomme tuen.

Arkesi koostuu aktiivisesta yhteistyöstä asiakasrajapinnassa, palvelutiimimme onnistumisen mahdollistamisesta sekä operatiivisten toimintojen optimoinnista. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esimiestyöhön liittyvä henkilöstöresursointi, päivittäisten työtehtävien suunnittelu ja organisointi, osaamisen kehittäminen ja korkean palvelutason varmistaminen – unohtamatta työssä viihtymiseen vaikuttavia tekijöitä. Asiakkaidemme kanssa käyt säännöllistä vuoropuhelua heidän nykyisiin ja tuleviin palvelutarpeisiinsa liittyen sekä ratkot yhteistyökykyisesti arjen haasteita. Olennainen osa työtäsi on myös operatiivisen toiminnan suunnittelu aikatauluineen sekä kustannustehokkuuden varmistaminen. Olet myös mukana asiakasneuvotteluissa, niin uusien kuin nykyistenkin asiakkaiden kanssa. Et ole toimenkuvasi ja tehtäviesi suhteen rajoitteinen, vaan tartut tarvittaessa rullakkoon, auton rattiin tai ”hevoseen” edistääksesi asioita.

Millaista osaajaa etsimme? Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella taustalla. Edellytämme kuitenkin palveluhenkisyyden, can do -asenteen ja hyvien esimiesominaisuuksien olevan syvällä dna:ssasi. Emme edellytä aiempaa logistiikka-alan kokemusta, sillä uskomme kokemuksen palveluratkaisujen, asiakkaiden ja ihmisten parissa olevan avain tehtävässä menestymiselle. Toki ei aiempi kokemus logistiikka-alalta haitaksi ole, mikäli osaat uudistua ja toimia innovatiivisesti yhdessä kanssamme. Sinulla tulee olla kyky hallita ja omaksua tehtävässä tarvitsemasi ICT-järjestelmät ja toivomme myös halukkuutta kehittää niitä kanssamme.

Millaista henkilöä etsimme? Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis tiimipeluri. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti sidosryhmiesi yhteydenottoihin ja pyrit edistämään asioita yhteistyökykyisesti loppuun asti saattaen. Arvostamme myös sujuvaa kommunikaatiotaitoa niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntammekin kanssa. Sopeudut ketterästi muuttuviin tilanteisiin ja langat pysyvät käsissäsi haastavimmissakin paikoissa. Välillä työ edellyttää kykyä priorisoida ja joskus myös mahdollisuutta joustaa työajoissa. Toivomme sinulla olevan valmiutta ja halua sitoutua pitkäjänteisesti yhteisen tavoitteemme toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää palveluliiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa – oman osaamisesi kehittämistä unohtamatta. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412055
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi