Asiakkuus- ja myyntipäällikkö
Äänekosken Energia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat kaukolämpö, sähkönmyynti, sähkönsiirto ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen. Liikevaihtomme on noin 21 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.
www.aanekoskenenergia.fi

Haemme

ASIAKKUUS- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaikkien liiketoimintojemme asiakkuuksista ja asiakaspalvelusta sekä niiden kehittämisestä. Koordinoit liiketoimintojen myyntiä, hinnoittelua ja sopimuksia sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Tehtävään kuuluu liiketoimintojen hankintasopimusten neuvotteleminen ja tekeminen. Vastaat osaltasi liiketoimintojen budjetoinnista ja pitkän tähtäimen suunnittelusta. Lisäksi koordinoit ja kehität markkinointitoimintoja. Asiakkuus- ja myyntipäällikkö toimii asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaation esimiehenä ja kuuluu yhtiön johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta sekä soveltuvaa koulutustaustaa (esim. DI, KTM). Aiempi kokemus joltain liiketoiminta-alueeltamme on tehtävässä eduksi. Olet toiminut esimiestehtävissä ja pystyt johtamaan sekä asioita että ihmisiä. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat hyvällä tasolla. Työskentelyssäsi olet kehittämishaluinen ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia.

Tehtävä on monipuolinen ja pääset kehittämään vastuualueesi toimintoja pitkäjänteisesti. Tehtävää aiemmin pitkään hoitanut henkilö jatkaa yrityksessä kehittämis- ja projektitehtävissä tarjoten tukensa uuden asiakkuus- ja myyntipäällikön perehdyttämiseen. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 26.9.2021 osoitteessa www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497287
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilpo Niemelä (ilpo.niemela (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 185 1999
  • Sijainti: Äänekoski