(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuus- ja myyntipäällikkö
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Työavain: 205124
Hakuaika alkaa: 30.11.2018
Hakuaika päättyy: 14.12.2018 15.00
Palkka: Sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työn kuvaus

Haemme Omnian työelämä- ja yrityspalveluyksikköömme asiakkuus- ja myyntipäällikköä johtamaan yritys- ja yhteisöasiakkuuksiamme sekä asiakkuustyötä ja myyntiä. Työelämä- ja yrityspalveluyksikkömme vastaa Omnian BtoB-asiakastyöstä tarjoten asiakkailleen kokonaisratkaisuja osaamisen kehittämiseen hyödyntäen Omnian monipuolista tarjontaa. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja yrittäjät sekä julkisen sektorin toimijat ja kolmannen sektorin yhteisöt Uudellamaalla.

Asiakkuus- ja myyntipäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa Omnian yritys- ja yhteisöasiakkaiden hoidosta sekä uusasiakashankinnasta. Autat asiakkaita kehittämään osaamistaan heidän strategioidensa mukaisesti. Vastaat asetettujen myyntitavoitteiden toteutumisesta sekä Omnian tunnettuuden lisäämisestä alueen yrityksissä ja yhteisöissä. Toimit asiakkuusvastaavien esimiehenä.

Sinulla on näyttöjä tavoitteellisesta BtoB-koulutuspalveluiden asiakkuus- ja myyntityön johtamisesta sekä asiakassuhteiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Sinulla on kokemusta tavoitteellisesta ja tuloksellisesta toiminnasta työelämän erilaisissa verkostoissa. Sinulla on kokemusta CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmän käytöstä asiakkuudenhallinnan ja myynnin tukena. Ammatillisen koulutuksen tunteminen on tehtävässä menestymisen kannalta oleellista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Esimiehenä osaat kannustaa henkilöstöäsi parhaan asiakaskokemuksen luomiseen. Kommunikoit sujuvasti englanninkielellä.

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoaa sinulle aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme tekemään pe 14.12.2018 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu puh. 050 348 6544 tai riikka-maria.yli-suomu@omnia.fi ja työelämäpalveluiden johtaja Tommy Mård puh. 050 307 1073 tai tommy.mard@omnia.fi

http://www.omnia.fi