Asiakkuus- ja myyntineuvottelija

A-Lottex Oy
Tietoa tehtävästä

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan joukkoomme Myyntineuvottelijoita työskentelemään myyntitoimistossamme Helsingissä! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia myyden Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista suoraan kuluttajille sekä urheiluseurojen yhteyshenkilöille! Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 16 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tiimimme tarvitsee myös ruotsia puhuvia henkilöitä, joten ruotsin kielen osaaminen on suuri etu!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä työskentely tapahtuu pääosin toimistoaikoina 9-16 välillä, mutta halutessasi voit myös tehdä iltavuoroja. Kesätyö on määräaikanen mutta voit halutessa jatkaa työt kesän jälkeen.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätiedot ja hakemukset osoitteessa:

www.varainhankinta.fi

Sähköposti: rekry@lottex.fi

Rekryvastaavan puhelinnumero: 050 573 9385 (arkisin klo 9-16)

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Rekryvastaava numerosta 050-5739385 (arkisin klo 9-16)

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta