(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Enia Oy/Elisa Oyj
Enia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Enia Oy/Elisa Oyj

Mietitkö alan vaihtoa tai myyjänä uutta potkua urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, josta saa hyvää palkkaa? Enia Oy on Elisan ja Saunalahden tuotteiden myyntiin keskittynyt Elisa Oyj:n tytäryhtiö. 

Haemme lisää osaajia myyntiporukkaan ja töitä on tarjolla 4 uudelle työntekijälle. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työsuhteen, 32,5h - 37,5h/vk
- ICT-alan TES tuntipalkka + reilut myyntibonukset  (keskituntiansio Helsingin toimistolla n. 18€/h)
- Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle ja joilla turvaat taloutesi (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä)
- Kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen työtehtäviin.
- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Saunalahti ja Elisa ovat Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan. Soitat valmiiksi valituille asiakkaille, joille tarjoamasi palvelut ovat todennäköisemmin ajankohtaisia. Valtaosa soitoista kohdistuu lisäksi nykyisille asiakkaillemme, joiden jo olemassa olevia palveluita pääset päivittämään entistäkin parempiin.

Työtä tehdään viihtyisissä toimitiloissa aivan Helsingin keskustassa, joten töihin on aina helppo tulla. Tämän takaa myös huippu työporukka, meillä on tiimi johon on takuulla helppo liittyä ja jossa myös varmasti viihdyt. Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta Eniassa onkin maailman parhaat työkaverit – tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiiminä!

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että myyntityössä persoona on cv:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, niin kaiken muun voi oppia.

Kun etsit vakituista työsuhdetta järkevin viikkotyötunnein ja haluat tehdä mielekästä myyntityötä osana mukavaa työporukkaa, luit juuri oikean ilmoituksen.

Kiinnostuitko työtehtävästä?

Täytä työnhakulomake nettisivuillamme, niin olet mukana haussa! Hae tästä

Voit myös tutustua meihin katsomalla yritysvideomme: https://www.youtube.com/watch?v=ITxR__2yiuY

Lisätietoa työpaikasta antaa arkisin kello 10-16 Aku Stenborg, puh. 045 214 8302

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja ja lisäksi valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Elisa konsernin mukana 2017 ja 2018 - Great Place To Work. Uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyyntiorganisaatio.