(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuudenhallinnan kehittäjä
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

YTK on Suomen suurin työttömyyskassa ja se tarjoaa jäsenilleen luotettavan ansioturvan. Saamme jo nyt erinomaisia arvioita asiakkailtamme tehokkuudestamme ja palveluprosessien joustavuudesta, mutta haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan työelämän käänteissä vieläkin paremmin.

Siksi etsimme nyt joukkoomme kokenutta asiakkuudenhallinnan ammattilaista kehittämään YTK:n asiakuudenhallinnan prosesseja ja tietojärjestelmiä yhdessä YTK:n asiakkaiden, henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kehitystiimimme jäsenenä toimit kehitysprojekteissa sekä projektipäällikkönä että oman alueesi asiantuntijana.

 

Kokemuksesi ja osaamisesi

Toivomme, että sinulla on kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista:

  • Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen
  • Asiakkuudenhallinnan prosessien kehittäminen
  • Asiakkuustiedon hallinta ja hyödyntäminen
  • Tietojärjestelmien kehittäminen, erityisesti vaatimusmäärittelyjen tuottaminen ja testaus

 

Henkilökohtaiset ominaisuutesi

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sekä hyviä tiimityötaitoja että kykyä työskennellä itsenäisesti. Odotamme, että toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Haluat ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja olet valmis jakamaan osaamistasi organisaation käyttöön. Pystyt jakamaan työaikaasi sujuvasti usean eri tehtäväkokonaisuuden välillä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja dokumentoit työsi selkeästi ja ymmärrettävästi.

 

Tarjoamme sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme Suomen parasta työpaikkaa.

Toimipaikkamme on Loimaalla, mutta joustavat etätyöratkaisumme ja työpisteet Turussa ja Helsingissä mahdollistavat työn tekemisen osittain myös muualta käsin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si  29.1.2020 mennessä hakulomakkeellamme http://www.webropolsurveys.com/ytkrekrytointi.net. Käynnistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Seppo Turunen, puh. 050 5205802, tavoitat hänet klo 16-17 välillä 15.1., 16.1., 22.1. ja 23.1.