(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuudenhallinnan analyytikko
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

DNA:n kuluttajaliiketoiminta hakee asiakkuudenhallinnan analyytikkoa Helsinkiin

DNA:n strategisena tavoitteena on tyytyväisimmät asiakkaat ja kannattava kasvu.  Asiakkuustiimiin haettavalla asiakkuudenhallinnan analyytikolla on tärkeä rooli näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Analyytikon pääasiallinen tehtävä on tunnistaa DNA:n kuluttaja-asiakaskannan riskejä ja valjastamatonta potentiaalia. Tehtävään kuuluu hinnoittelumenetelmien kehittäminen ja ylläpitäminen sekä markkinointia kiinnostavien kohderyhmien hallinnointi. Autat myös erilaisten toimintamallien kannattavuuksien arvioinnissa.  Syvällinen SQL tai datapyörittelyosaaminen ei ole välttämätöntä, mutta katsomme eduksi. Saat tukea työhösi datatiimin analyytikoilta.    

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme usean vuoden työkokemusta asiakasdatan analysoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Saatat toimia tällä hetkellä vastuullisessa asiantuntijatehtävässä konsulttiyrityksessä tai yrityksessä, jossa on iso asiakaskanta. Tehtävässä käytettävät työkalut ja menetelmät kehittyvät koko ajan, joten olet kiinnostunut seuraamaan kehitystä ja kehittämään osaamistasi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja henkilönä vahvistat vielä entisestään innostunutta ja reilua työyhteisöämme. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä. Lue lisää https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 6.5.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Jyrki Kinnuselta, jyrki.kinnunen@dna.fi, puh. 044 044 4298