(Poistunut julkaisusta)

Asiakkaamme Avara Oy etsii Financial & Business Controlleria
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoittamisen ja asumisen vastuullinen ammattilainen. Vastaamme noin 1,2 miljardin asuinkiinteistöomaisuuden johtamisesta viidessä eri salkussa. Tavoitteena on kaksinkertaistaa Avaran johtamama varallisuus 2,5 miljardiin euroon. Kasvu perustuu Avaran rooliin strategisena kumppanina ammattimaisille sijoittajille sekä omaan sijoitustoimintaan. Kasvustrategian mukaisesti panostetaan vahvasti kiinteistökehitykseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja pyrkimykseen uudistaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen digitalisuuden hengessä. 

Tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Avaran työkulttuuri on innostava ja yritys kasvaa nopealla vauhdilla. Avaralla työtyytyväisyyden tulokset ovat erinomaiset sekä yhteishenki on loistava.

Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla tehtävässä on mahdollisuus laajentaa osaamista ja kokemusta. Lisäksi työ tarjoaa alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työmatkaedun, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset. Tule osaksi kasvavaa yritystä! 

Avara etsii nyt

FINANCIAL & BUSINESS CONTROLLERIA

liiketoimintayksiköiden ja taloushallinnon tueksi Helsingin pääkonttoriin. Tehtävässä raportoit Avaran Talouspäällikölle.

Financial & Business Controllerina vastuualueeseesi kuuluvat:

  • Yhteistyökumppanin ulkoisen laskennan koordinointi ja oikeellisuuden varmistaminen
  • Liiketoimintayksiköiden kuukausiraportointi ja kannattavuuden seuranta liiketoiminnan päätöksenteon tueksi
  • Budjetointi ja ennusteiden tuottaminen mukaan lukien rahoitus- ja likviditeettiennusteet
  • Raportoinnin ja siihen liittyvien prosessien kehittäminen
  • Kiinteistösalkkujen analysointi ja raportointi
  • Erilaiset selvitystehtävät sekä osallistuminen liiketoiminnan kehittämisprojekteihin

 

Toivomme sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa, esim. KTM ja muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista niin ulkoisen kuin sisäisen laskennan tehtävistä. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, ulkoisen laskennan ymmärtäen ja kykenet haastamaan kumppaneita ja liiketoimintaa ammatillisella näkemykselläsi. Sinulla on erinomaiset valmiudet hyödyntää tietotekniikkaa ja käytät sujuvasti Excel- ja muita MsOffice -ohjelmia. Osaat jalostaa ulkoisen laskennan numeerista tietoa selkeään ja ymmärrettävään muotoon ja olet kiinnostunut kehittämään erilaisia BI-työkaluja ja suoritusmittareita. Hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielen.

Olet tarkka, määrätietoinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Haluat kehittää toimintaa ja uskot tiedon avoimeen jakamiseen ja yhteistyön henkeen. Olet vuorovaikutteinen ja työstäsi vastuunottava.

Avaran arvoihin kuuluvat Vastuullisuus, Eettisyys ja Ympäristöystävällisyys. Jos koet Avaran arvot omiksesi ja kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi 23.02.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rilla Hiillos ( riitta-liisa.hiillos@greenstep.fi ), puh. 0400 502765