(Poistunut julkaisusta)

Asiakirjahallinnon suunnittelija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 19.11.2018
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Kirjaamo, Asematie 7 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Kuntalaispalvelut

Haemme vakituiseen tehtävään asiakirjahallinnon suunnittelijaa

Asiakirjahallinnon suunnittelija työskentelee kaupunkitasoisessa asiakirjahallinnon tiimissä, jolle kuuluu Vantaan kaupungin asiakirjahallinnon ja asianhallinnan menetelmien kehittäminen, yhtenäistäminen ja ohjaus. Suunnittelijoiden lisäksi tiimiin kuuluu kirjaamo ja kaupunginarkisto.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimialan asianhallinnan ja asiakirjahallinnon kehittäminen ja suunnittelu sekä valvonta, neuvonta ja ohjeistus asiakirjahallintoa koskevissa asioissa. Suunnittelija vastaa tiedonohjaussuunnitelmien laatimisesta ja ylläpidosta yhdessä prosessin omistajien kanssa. Tehtävään sisältyy myös asiakirjahallinnon koulutuksen suunnittelua ja toteuttamista. Suunnittelija huolehtii osaltaan asiakirjahallinnon ja toimialan yhteistyöstä, vastaten itselle määritellyn toimialan asiakkuusvastuusta.

Omaatko hyvät organisointitaidot, kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja laittamaan asioita eteenpäin? Jos hymysi on herkässä ja osaat nauraa myös itsellesi, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Vantaa on monimuotoinen ja alueiltaan elinvoimainen kotikaupunki, jossa kaikilla on mahdollisuus sujuvaan arkeen, viihtymiseen ja yhteisöllisyyteen sekä täysivaltaiseen elämään. 
Kuntalaispalvelut on Vantaan kaupungin tulosalue, joka kuuluu konserni- ja asukaspalveluiden toimialaan. Kuntalaispalvelut järjestää asiakasta lähellä olevia neuvonta- ja asiointipalveluja, huolehtii alueellisesta toiminnasta ja yhteisötyöstä, valmistelee terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä avustuksia sekä vastaa järjestötilojen toiminnallisesta hallinnoinnista.

Kuntalaispalveluiden tehtävänä on tehdä kaupungin palvelut ja päätöksenteko helposti lähestyttäväksi sekä edistää osallisuustyötä kaikkien toimialojen kanssa.

Huomioithan, että haastattelut pidetään hakuajan aikana.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi edellytämme: Arkistoalan kokemusta ja/tai koulutusta.

Luemme eduksi: 

  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito
  • hyvän perehtyneisyyden kunnalliseen, erityisesti maakäytön, rakentamisen ja/tai ympäristön toimialan, asiakirjahallintoon
  • kokemuksen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen kehittämistyöstä

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 7-91-18