(Poistunut julkaisusta)

Asiakirjahallinnon assistentti, vuorotteluvapaan sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Asiakirjahallinnon assistentti, vuorotteluvapaan sijaisuus

Työavain 3-1648-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.10.2019 (päättyy 28.03.2020)
Hakuaika päättyy 26.09.2019 kello 15:45
Sivistystoimi , Kamreerintie 3 B 02770 Espoo
Sivistystoimi, Toimialan esikunta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Sivistystoimen esikunnan päätöksenteon tuki -yksikkö etsii asiakirjahallinnon assistenttia Asiakirjahallinnon assistentin tehtävänä on järjestää, seuloa ja luetteloida sivistystoimen lähiarkistossa säilytettävää arkistoaineistoa. Järjestämisen tavoitteena on valmistella aineistoa päätearkistoon siirtoa varten, sekä hävittää osa asiakirjoista ohjeiden mukaisesti. Teet töitä yhdessä asiakirjahallinnon tiimimme kanssa, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on mahdollisuus oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistua myös muihin asiakirjahallinnon tehtäviin. Kutsumme haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Suunnitellut haastatteluajat ovat ke 25.9. klo 10, torstaina 26.9. klo 9 ja klo 14 ja perjantaina 27.9. klo 11 alkaen. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ennen haastattelua vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Tehtävässä edellytetään tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, Microsoft Office -työkalujen hallintaa sekä kykyä omaksua uusia asioita.

Arvostamme arkistoalaan liittyviä opintoja ja kokemusta arkistoalan työtehtävistä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2300 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lisätietoja tehtävästä
Asiakirjahallinnon suunnittelija Hanna Turkka
046 877 3770
hanna.turkka@espoo.fi
Ma-pe klo 9-11 ja 12-15

Hallintopäällikkö Tiina Pesonen
098 165 2204