(Poistunut julkaisusta)

Asiakirjahallinnon asiantuntija
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Asiakirjahallinnon asiantuntija​

Haemme tarkastusviraston ICT- palvelut -projektitiimiin asiakirjahallinnon asiantuntijaa. Tehtäväsi keskittyvät sähköiseen asiakirjahallintoon ja tiedonhallintaan. Hoidat asianhallintajärjestelmän (Tweb) käyttöönottoprojektissa asiakirjahallinnon asiantuntijalle kuuluvat tehtävät. Olet järjestelmän pääkäyttäjä. Opastat, koulutat ja neuvot tarkastusvirastolaisia asiakirjahallintoon ja tiedonhallintaan liittyvissä asioissa. Vastaat tarkastusviraston kirjaamon ja päätearkiston toiminnasta, asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan, arkistotoimen kehittämis-, suunnittelu- ja ohjeistamistehtävistä sekä arkistoyhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Osallistut myös muihin projekteihin, joihin tuot asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan näkemystä ja osaamistasi.

Hakijalta odotamme

Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ammatti- tai korkeakoulututkinto, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto tai arkistonhoitotutkinto sekä monipuolinen ja ajantasainen työkokemus julkisen hallinnon asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan tehtävissä. Käytännön kokemus sähköisen asiakirjahallinnon järjestelmän käyttöönoton suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä työkokemus järjestelmän pääkäyttäjänä katsotaan eduksi. Myös kokemus työskentelystä projektiorganisaatiossa ja projektinvetäjän tehtävässä katsotaan eduksi.

Valittavalta odotetaan hyviä tietotekniikan taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja vaativaan asiakaspalveluun sekä hyvää paineensietokykyä. Osaat tuoda ja integroida asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan järjestelmät ja näkökulman tarkastusviraston toiminnan muutoksiin ja kehittämiseen. Kykenet muutos- ja ristiriitatilanteissa käsittelemään asioita rakentavasti ja sinulla on kyky tehdä päätöksiä ja löytää ratkaisuja. Olet uskottava ja taitava viestijä henkilöstölle ja johdolle.

Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, organisointikyky sekä taito nähdä kokonaisuuksia auttavat tehtävässä menestymisessä. Lisäksi odotamme, että sinulla on halua mennä eteenpäin ja motivaatiota kehittää osaamistasi laaja-alaisesti.

Kielitaidon osalta odotetaan tehtävän edellyttämää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja löydät sähköisestä rekrytointijärjestelmästä osoitteessa www.valtiolle.fi 

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 17.1.2020 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/