(Poistunut julkaisusta)

Asiakirjahallinnon asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 18.12.2018  kello 16:00
Kirjaamo, Asematie 7 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Kuntalaispalvelut
Työavain 7-109-18

Haemme vakituiseen tehtävään asiakirjahallinnon asiantuntijaa. 

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu asianhallintajärjestelmän (Tweb) kehittäminen. Kaupungissa on meneillään useita asianhallinnan sähköistämisprojekteja. Vastaat pääkäyttäjänä asianhallinnan ja asianhallintajärjestelmän koulutuksen ja ohjeistuksen suunnittelusta ja käytäntöönpanosta kaupunkitasoisesti.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakirjahallinnon kehittäminen ja suunnittelu sekä valvonta, neuvonta ja ohjeistus asiakirjahallintoa koskevissa asioissa. Asiantuntijana vastaat tiedonohjaussuunnitelmien laatimisesta ja ylläpidosta yhdessä prosessin omistajien ja asiakirjahallinnon tiimin kanssa. Huolehdit itsellesi määritellyn toimialan yhteistyöstä ja asiakkuusvastuusta.

Asiakirjahallinnon asiantuntija työskentelee kaupunkitasoisessa asiakirjahallinnon tiimissä, jolle kuuluu Vantaan kaupungin asiakirjahallinnon ja asianhallinnan menetelmien kehittäminen, yhtenäistäminen ja ohjaus. Tiimiin kuuluu kirjaamo ja kaupunginarkisto.

Omaatko hyvät organisointitaidot, kykenetkö hahmottamaan kokonaisuuksia ja laittamaan asioita eteenpäin? Jos hymysi on herkässä ja osaat nauraa myös itsellesi, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Vantaa on monimuotoinen ja alueiltaan elinvoimainen kotikaupunki, jossa kaikilla on mahdollisuus sujuvaan arkeen, viihtymiseen ja yhteisöllisyyteen sekä täysivaltaiseen elämään. 

Kuntalaispalveluiden tehtävänä on tehdä kaupungin palvelut ja päätöksenteko helposti lähestyttäväksi sekä edistää osallisuustyötä kaikkien toimialojen kanssa. 

Huomioithan, että haastattelut pidetään hakuajan aikana.

Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme: Arkistoalan kokemusta ja/tai koulutusta.

Luemme eduksi:  

  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • hyvän perehtyneisyyden asianhallintajärjestelmiin
  • kokemuksen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen kehittämistyöstä

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2919,09
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).