(Poistunut julkaisusta)

Asiakirjahallinnan suunnittelija
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto, suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsinkielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Asiakirjahallinnan suunnittelijan tehtävänä on huolehtia Espoon seurakuntayhtymän asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta. Erityisesti arvostamme henkilön kokemusta ja näkemystä sähköisen asianhallinnan ja arkistotoimen suunnittelusta sekä kehittämisestä. Tehtävään kuuluu olennaisena osana asiakirjahallinnan koordinointi ja siihen liittyvät ohjaus-, koulutus- ja neuvontatehtävät. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sähköisen asiakirjahallinnan vaatimia tietoteknisiä taitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Työsuhde kuuluu vaativuusryhmään 601 ja sen palkka on 2896-3330 € työkokemuksesta riippuen. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään 1.12. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopalvelupäällikkö Päivi Villberg p. 041 539 3913, tai sähköpostitse paivi.villberg(at)evl.fi. Lisätietoja yhtymästä löydät osoitteesta http://www.espoonseurakunnat.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR -palvelussa http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 14.10.2018.