(Poistunut julkaisusta)

Asiakasviestintäpäällikkö
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsimme asiakasviestintäpäällikköä suunnittelemaan ja toteuttamaan Mandatum Lifen asiakasviestintää sekä kehittämään asiakaskokemusta erityisesti digitaalisissa kanavissa.

Työskentelet 14 hengen markkinointi- ja viestintäyksikössä uudessa asiakasviestintätiimissä. Vastuullasi on asiakasviestinnän, asiakaspolkujen ja digitaalisten asiakkuudenhoitomallien suunnittelu eri asiakasryhmien ja liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu myös uusien viestintäprosessien luomista ja toteuttamista sekä markkinointiautomaation ja verkkoasioinnin kehittämistä.

Hallitset eri kohderyhmille kirjoittamisen ja erityyppisten tekstien tuotannon. Osaat tehdä monimutkaisista asioista yksinkertaisia ja kiinnostavia sekä tunnistat myynnin paikat myös viestinnän kentällä. Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus markkinointi- tai viestintäalan tehtävistä ja mielellään osaamista markkinointiautomaatiotyökaluista sekä CRM-järjestelmistä.  

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin. Ruotsin osaaminen on eduksi. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta digitaalista viestintää kohtaan. Työotteesi on oma-aloitteinen sekä huolellinen ja sinulla on hyvät yhteystyötaidot. Pidät nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja haluat saada tuloksia aikaan.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuotena peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 28.4. täyttämällä hakulomake osoitteessa www.mandatumlife.fi/rekry. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja sisältöpäällikkö Maiju Oikarinen. Maijun tavoitat numerosta 040 770 7394.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.