(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASVASTUUPÄÄLLIKKÖ, Kokkola
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää.
Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

 

Etsimme Onniselle Kokkolaan innokasta 

Asiakasvastuupäällikköä 

hyppäämään suuriin saappaisiin

Pitkänlinjan asiakastyön ammattilainen jättää eläkkeelle siirtyessään sinulle valmiin, hyvin hoidetun asiakaskorin. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi alihankkijat, urakoitsijat, laiterakentajat ja muut talotekniikan ammattilaiset. Pitkien asiakassuhteiden vaaliminen ja syventäminen on toimenkuvan ydin. Myynnillisessä tehtävässä vakuutat asiantuntijuudella ilmanvaihto, vesi ja kylmä tuotteiden, järjestelmien ja ratkaisujen parissa. Kaikkea ei tarvitse hallita hyvin, mutta pärjäät paremmin, jos joku näistä on jo tuttu entuudestaan. Koska tuotteet uudistuvat jatkuvasti, olet kiinnostunut oppimaan lisää ja seuraat aktiivisesti alan kehitystä. 

Sinulla on esimerkiksi talotekniikan insinöörin, tai muu soveltuva tutkinto. Vaihtoehtoisesti olet voinut toimia vaikkapa projektipäällikkönä tai suunnittelutehtävissä suurempien taloteknisten järjestelmien ja projektien parissa. Joka tapauksessa hahmotat isoja kokonaisuuksia ja ymmärrät vaativia asiakastarpeita. Työkieli on pääosin suomi, muusta kielitaidosta voi olla etua.

Keskityt ongelmien sijaan löytämään ratkaisuja. Vuosikymmenien vankka kokemus on ympärilläsi tukemassa menestystäsi, mutta joudut varmasti haastaa osaamistasi ja tuemme kehittymistä tehtävässä. Verkostoitumalla ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin, on käden ojennuksella loputtomasti tietoa saatavillasi. Rento ja aktiivinen työporukka ottaa mielellään mukaan uusia hyväntuulisia tyyppejä ja työtä tehdään harvoin ryppy otsalla. Onnisella työskennellään yhteen hiilen puhaltaen. Isossa talossa on paljon etuja ja mahdollisuuksia. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta, viimeistään 24.9.2019. Lisätietoja tehtävästä saat kysymällä Manpowerin Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki; soita 044 335 7576 tai laita sähköpostia kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.