(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen salkunhoitaja - Jyväskylä
Gasum Portfolio Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.Asiantuntijamme vastaavat sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.Gasum Portfolio Services Oy on Finanssivalvonnan valvoma sijoituspalveluyhtiö ja osa Gasum-konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut.https://www.gasum.com/
Oletko kannuksesi energia- tai rahoitusalalla hankkinut osaaja tai vaihtoehtoisesti alalle suuntaavaa tulevaisuuden asiantuntija? Etsimme nyt Gasum Portfolio Servicesille tiimin vahvistukseksi asiakasvastuullista salkunhoitajaa, sijoituspaikkana Jyväskylä. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Gasum Portfolio Servicesin kanssa.

Tehtävänkuva

Salkunhoitajana tehtävänäsi on vastata nimettyjen asiakkaiden salkunhallintapalveluiden tuottamisesta ja hallinnoinnista. Päivittäinen työsi koostuu asiakasyhteydenpidosta ja -palavereista sekä neuvonnasta energiamarkkinoihin ja niiden riskeihin liittyen. Asiakkainasi ovat pääasiassa suuret kuluttajat sekä energiayhtiöt. Työssäsi kommunikoit säännöllisesti asiakkaiden kanssa, suunnittelet ja toteutat tulevia toimenpiteitä asiakkaan salkkuihin ja osallistut sopimusneuvotteluihin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan kehitysasioihin mm. palveluiden kehittämisen osalta.

Mitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi teknillinen tai kaupallinen, ja omaat jo jonkin verran kokemusta energia-, rahoitus- ja/tai vakuutusalan työtehtävistä. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut energia-alan tulevaisuuden näkymistä ja palat halusta työskennellä asiakasrajapinnassa vastuullisissa työtehtävissä. Olet ulospäinsuuntautunut ja ratkaisukeskeinen työssäsi. Pääset osaksi kymmenen hengen rentoa ja huumorintajuista tiimiä, jossa työskennellään asiantuntevasti aina toinen toistaan auttaen ja tukien. Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä ajantasaisia it-taitoja, ruotsin kielen taito on plussa. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän pohjoismaisessa ympäristössä jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla. Lisäksi tarjoamme kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja innovatiivisessa yrityksessä sekä inspiroivan ja modernin työpaikan rohkaisevassa tiimissä. Odotamme hakemustasi!
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi