(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen perintäkäsittelijä
Svea Perintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Oletko kiinnostunut perintä- ja rahoitusmaailmasta sekä monipuolisista työtehtävistä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri, parhaat aamukahvit sekä sydämelliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Entä helposti lähestyttävä johto ja avoin työilmapiiri? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme asiakaspalvelutiimiimme huipputyyppiä asiakasvastuulliseksi perintäkäsittelijäksi 11 kuukauden määräaikaiseen työsuhteiseen. Toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Asiakasvastuullisena perintäkäsittelijänä tehtäviisi kuuluvat maksusuunnitelmien tekeminen sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillemme, maksuprosessien seuranta ja mahdollisten oikeustoimenpiteiden järjestely. Lisäksi työtehtävässä keskeisenä osana on asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Olet siis tärkeässä asemassa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelumme luomisessa ja ylläpitämisessä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille, sekä satunnaisesti lauantaisin klo 9-15.

Toivomme sinulta                 

  • soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi)
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, et siis pelkää tarttua puhelimeen
  • numerotarkkuutta ja paineensietokykyä sekä korkeaa työmotivaatiota
  • luotettavuutta, tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta perintä-, luotto-, tai rahoitusalalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä otetta työskentelyyn sekä halua toimia asiakasrajapinnassa. Lisäksi meille on tärkeää, että olet positiivinen tiimipelaaja ja haluat sitoutua Svean yrityskulttuuriin sekä olla osaltasi kehittämässä Sveasta paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa ja aktiivisessa työympäristössä laaja-alaisten tehtävien parissa yhdessä muiden mahtavien svealaisten kanssa. Me tarjoamme työpaikan, jossa on hauska työskennellä!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@svea.fi otsikolla ”Perintä/TP”. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Tommi Pihlajamäki p. 0406358363 tai tommi.pihlajamaki@svea.fi.