(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen myyntipäällikkö, Jääsaukko, suorarekytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Kiinnostaako logistiikka-ala? Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Jääsaukolle ASIAKASVASTUULLISTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin vastaamaan B2B myynnistä!

Yritysesittely

Jääsaukko Oy on kasvuhakuinen yritys, joka tarjoaa kotimaassa ja ulkomailla lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiön suuri ja yhtenäinen logistiikkajärjestelmä kattaa Suomen, Baltian ja koko muun Euroopan. Jääsaukko Oy omaa jo vuosia yhtiössä toimineen ammattitaitoisen henkilökunnan. Kaikessa suunnittelussa ja investoinneissa Jääsaukko Oy huomioi myös ympäristöarvot.

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakasvastuullista myyntipäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin logistiikka-alalle. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata organisaation B2B myynnistä pääkaupunkiseudulla, mikä edellyttää voimakasta halua tehdä myyntityötä myös henkilökohtaisesti. Tavoitteenasi on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, sekä pitää huolta jo olemassa olevista asiakkuuksista.  Työkielinä toimii suomi ja englanti, saksan kielen katsomme eduksi.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Hakemallamme henkilöllä on näyttöjä B2B-myynnistä ja kokemusta logistiikka-alalta, erityisesti lämpösäädellyistä kuljetuksista. Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Työtehtävän liikkuvuus edellyttää sinulta voimassa olevaa B-ajokorttia, sekä mahdollisuuden käyttää autoa. Arvostamme luontaista kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan, sekä asiakasvastuullista työotetta. Kustannuslaskennan tuntemus sekä IT-puolen tuntemus ovat tehtävässä eduksi (vastaat mm. kotisivujen päivityksestä).

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle miellyttävän ja kannustavan työympäristön vakavaraisen kotimaisen yrityksen palveluksessa. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan! Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.