Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme TietoAkselille asiakasvastuullista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. TietoAkselilla on toimipaikat seitsemällä paikkakunnalla (Helsinki, Ikaalinen, Jyväskylä, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Tampere), mutta tehtävää voi hoitaa myös täysin etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Työtehtävät

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjä vastaat itsenäisesti asiakasyrityksiesi kirjanpidoista, tilinpäätöksistä, verotuksesta ja raportoinneista. Työssäsi pyrit tukemaan asiakkaitasi liiketoiminnan kehittämisessä. Jotta sinä pystyt loistamaan työssäsi, apunasi sinulla tulee olemaan koko TietoAkselin laaja asiantuntijajoukko.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista mielellään tilitoimistomaisesta ympäristöstä. Arvostamme lisäksi taloushallinnon ohjelmisto-osaamista pääohjelmistoista (Procountor, Lemonsoft, Netvisor), kielitaitoa, KLT-tutkintoa, tai halukkuutta sen suorittamiseen meidän tukemana.

Toivomme, että olet itsenäinen, yhteistyökyinen ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva tiimin jäsen, jolla on halua ja innokkuutta itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Edut

TietoAkselilla panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin, viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset nauttimaan mukavan ja osaavan tiimin tuesta. Saat käyttöösi myös monipuoliset henkilökuntaedut kuten liukuvan työajan, laajan etätyömahdollisuuden, kattavan työterveyssopimuksen, taukoliikuntasovelluksen, työmatkaedun, lounasedun sekä monipuolisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (400e/vuosi), joka kattaa myös hieronnat ja hammashoidon.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä Kati Rahikka (kati@poolia.fi / 020 7290 833) ja Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

TietoAkseli

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tuo yhteen eri alojen parhaat asiantuntijat, skaalautuvat palvelut ja modernin teknologian. Meillä on yhteisenä tavoitteena rakentaa TietoAkselista Suomen palvelevin ja osaavin talouden sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijayhteisö.

Yhdessä kehitämme ja uudistamme toimintaamme jatkuvasti kohti visiotamme - Paras paikka olla asiakkaillemme ja asiantuntijoillemme. Lue lisää meistä: https://www.tietoakseli.fi/

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot