(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä - Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Etsimme hyvässä kasvuvauhdissa olevalle Tilitoimisto Reijo Lehtimäelle osaavaa taloushallinnon ammattilaista asiakasvastuullisen kirjanpitäjän tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki on osa Aallon Groupia, joka on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Meitä on yli 210 henkeä 11 paikkakunnalla. Aallon Group on uusi yhtiö, jonka toiminnan juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Työskentelemme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla nykyaikaisia työvälineitä ja –menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko.

Tässä tehtävässä toimit sinulle henkilökohtaisesti nimettyjen asiakkaiden taloushallinnon kumppanina ja vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi monipuolisista kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä ja viranomaisilmoituksista. Olet asiakkaidesi tukena myös verotuksen eri tulkintatilanteissa. Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani heidän tarpeissaan, joten saat kattavan läpileikkauksen taloushallinnon osa-alueille. Työsi voi sisältää myös kehittämis- tai tilintarkastusassistentin tehtäviä kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä viihdyt ja menestyt, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta tilitoimistossa työskentelemisestä sekä soveltuva koulutus. Sinulle tarjoamme mahdollisuuden hypätä osaksi aidosti yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Toivommekin, että sinusta saisimme osaavaan ja välittömään tiimimme asiakaspalveluhenkisen ja yhteistyökykyisen tiimipelaajan. Suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi.

Annamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä koko talon tuen työllesi. Huolehdimme osaamisesi kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin ja työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus. Pystyt vaikuttamaan työaikasi määrittelyyn siten, että se tukee parhaiten arkeasi. Järjestämme myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Viihtyisät ja ilmastoidut toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella linja-autoaseman liepeillä. Jos autoilet, järjestämme sinulle pysäköinnin toimistomme läheisyyteen.

Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa https://www.tilitoimistolehtimaki.com/

Hakua hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 välisenä aikana rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Mikäli koet tehtävän tarjoavan sinulle seuraavan askeleen työelämässä, kerrothan siitä meille pikaisesti! Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Voit otsikoida viestisi ”Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä”. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 28.8.2019.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin ja kyselemään lisää avoimesta tehtävästä torstaina 22.8.2019 klo 15:00 - 17:00 välisenä aikana. Odotamme innolla käyntiäsi toimistollamme osoitteessa Brahenkatu 20, 4 krs. Kahvipannu on kuumana!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 250 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/