Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, Porasto Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

Porasto Oy on pääosin eläkekassojen ja eläkesäätiöiden omistama palveluyhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa korkealaatuisia ja kustannustehokkaita palveluja eläkekassojen ja eläkesäätiöiden tarpeisiin. Poraston historia alkaa vuodesta 1967, jolloin yrityksen perustaja Kauko Poranen alkoi tarjota vakuutusmatemaattisia palveluja eläkekassoille ja eläkesäätiöille. Osakeyhtiönä Porasto on toiminut vuodesta 1977 alkaen.

Haussa nyt tarkkuutta ja työtä rakastava asiakasvastuullinen KIRJANPITÄJÄ vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme löytävän todellisen taloushallinnon asiantuntijan vahvistamaan olemassa olevaa tiimiämme ja kasvamaan ammattilaisena kanssamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syyskuussa 2021.

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti sinulle nimettyjen asiakkaiden taloushallintotehtävien laadukkaasta hoitamisesta sovittujen aikataulujen puitteissa. Hoidat asiakkaittesi peruskirjanpidon, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja muun viranomaisraportoinnin. Työhösi liittyy olennaisesti myös asiakkaiden sijoitusten seuranta ja raportointi salkunhoitojärjestelmää apuna käyttäen. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kirjanpitotehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarkkaa ja tunnollista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta.

Työ on vaativaa suurien kokonaisuuksien hallintaa sekä aikatauluissa pysymistä. Numerotarkkuuden lisäksi sinulla tulee olla halu katsoa sekä ymmärtää syvemmin kokonaisuutta. Tehtävässä sinua auttaa suuresti, jos sinulla on aitoa kiinnostusta tai syvempää ymmärrystä sijoituksia kohtaan.

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Työskentelet mielellään rutiininomaisesti ja aikataulujen alla sekä haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Et hätkähdä ajoittaisesta kiireestä ja muuttuvat tilanteet eivät horjuta tarkkaa työotettasi. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaiden ja tiimin kanssa.

Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja tämä on osoitus luottamuksellisesta, korkeatasoisesta palvelusta. Teemme työtä asiakkaamme parhaaksi ja meidän tehtävämme on tukea asiakkaan onnistumista. Tehtävänämme on ymmärtää tuottamamme palvelun kokonaisuus ja se mikä työssämme vaikuttaa mihinkin. Taustallasi on äärimmäisen osaava ja asiantunteva tiimi, jossa vallitsee hyvä yhteishenki.

HAE: Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian - Hae tehtävää -painikkeen kautta. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460830
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa