(Poistunut julkaisusta)

Asiakasvastuullinen kiinteistöpäällikkö, asuntoliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Kokenut kiinteistöalan ammattilainen – kiinnostaisiko sinua työskennellä Suomen johtavien kiinteistösijoittajien kanssa? Mikäli olet avoin uusille urahaasteille, tämä on sinulle tilaisuus tulla Suomen suurimmaksi asuntomanageriksi kasvavan toimijan matkaan. Ota kanssamme paikkasi alamme arvostettuna kärkiosaajana!

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme rekrytoineet 16 uutta kiinteistöpäällikköä asuntoliiketoimintamme menestystä varmistamaan. Ja mikä upeinta – kaikki heistä ovat edelleen työkavereitamme. Kertonee jotain työstä ja meistä yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme sekä konseptimme ovat kiihdyttäneet kasvuamme ja tarvitsemme lisää työkavereita. 

Asiakasvastuullisena kiinteistöpäällikkönämme tulet kehittämään meidän asuntomanagerointia sekä asukkaiden palveluita. Tulet ottamaan kokonaisvastuuta hallinnoimastasi kohdeportfoliosta kohdevastaavat apunasi. Olet sijoittaja-asiakkaittemme luottokumppani sekä aktiivinen viestijä heidän suuntaan ja huolehdit osaltasi tavoitellun sijoitustuoton toteutumisen. Asiakastyöskentelyymme tuot tarvittavaa teknistä näkemystä. Näiden pääasiallisten vastuiden lisäksi sinulla tulee olemaan myös joitakin omia kiinteistöjä vastuullasi, joissa mm. suoritat asuntotarkastukset, johdat ylläpitoa sekä ohjaat vuosikorjauksia. Koska olemme alamme edelläkävijä ja digitalisoija, olisi hienoa saada osaamisesi ja näkemyksesi tukemaan myös oman toimintamme kehittämistä.

Asiakasvastuullisena kiinteistöpäällikkönämme tulet saamaan alalle tyypillistä laajemman ja monimuotoisemman tehtäväkentän ja vastuualueen. Se ei tarkoita lisää työtä ja loputtomia työpäiviä, vaan itseasiassa päinvastaista. Toimintamallimme, työkalumme ja prosessimme varmistavat, että työmääräsi ovat kohtuulliset ja työskentely sujuvaa.

Meillä kiinteistöpäällikkönä et ole akuuteissa asioissa asukkaiden ensisijainen kontakti, vaan vuokralaispalvelumme ja sähköiset asiointikanavamme rauhoittavat työpäiväsi. Näin saat enemmän aikaa keskittyä mittaluokaltaan merkittävimpiin asioihin koskien kohdeportfoliotasi. Niissä sinulta odotetaan toisinaan nopeitakin päätöksiä ja argumentoituja mielipiteitä. 

Miksi hakisit kiinteistöpäälliköksemme?

  • Meillä pääset kasvuyrityksen innostavaan yhteisöön työskentelemään Suomen johtavien kiinteistösijoittajien kanssa. Roolisissasi olet näkyvä toimija heidän suuntaan ja saat osaksesi ansaittua arvostusta huippuosaajanamme. Sijoittajat luottavat sinun ja meidän kykyymme tuottaa heille ensiluokkaista palvelua. Myös kohteidemme vuokralaiset arvostavat heidät huomioivaa toimintamalliamme.
  • Tämä on työ, joka poiketen asunto-osakeyhtiöisännöinnistä ei tosiaan vie vapaitasi ja iltojasi. Jos teet työsi hyvin ja nopeasti, sinua ei rankaista lisätöillä. Asiakasvastuullisena kiinteistöpäällikkönämme et joudu sinkoilemaan paikasta toiseen, vaan keskityt portfoliosi hallintaan ja asioiden hoitamisen ohjaamiseen.
  • Tänä vuonna 100 osaajan liiketoimintayksiköksi kasvava porukkamme on dynaaminen, aikaansaava ja kasvuasi ruokkiva. Saat työkaveriksesi kehitysmyönteisiä osaajia, jotka saattavat vuosittain maaliin useampia kehityshankkeita digitalisoiden omaa toimintaamme ja alaamme edelläkävijänä.
  • Meillä ja työlläsi on selkeät tavoitteet, mikä tukee myös sinun työskentelyä. Meillä ei ole myllerrystä tai puun takaa tulevia yllätyksiä, vaan tiedämme, mitä liiketoiminnassamme tapahtuu, ja mihin olemme menossa. Tulet saamaan vastuuta, mikä tuo sinulle vapautta merkittäviä päätöksiä työhösi liittyen. Nämä kaikki rakentavat hyvää työntekijäkokemustasi.
  • Seuraamme ja mittaamme onnistumistamme työssämme. Emme kyttää tai vahdi, vaan haluamme kaikilta osin varmistaa laadukkaan ja asiakaslähtöisen toimintamme. Prosesseistamme ja toiminnastamme kertyvä data ohjaa aidosti meidän työtä ja kehittymistämme, mikä on myös palkitsevaa. 

Meistä itsestä tuntuu, että tämä oli vain pintaraapaisu työmme hyviin puoliin. Ylenpalttinen hehkuttaminen istuu kuitenkin huonosti meidän kulttuuriin, joten jutellaan lisää näistä, jos päätät hakea työkaveriksemme ja tapaamme.

Menestyksesi avaimet

Tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan kokemustasi kiinteistömanageroinnista. Sinulla on mahdollisesti tekninen tai kiinteistöalan koulutus tai olet työn kautta näihin tehtäviin kouliutunut. Olet jo työskennellyt asiakasvastuussa, ja näin ymmärrät, mille elementeille onnistunut yhteistyö rakentuu. Olet vaikuttava viestijä myös englanniksi ja innostava työkaveri niin kumppaneille kuin kollegoille. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joten niiden luonteva käyttö tai nopea omaksuminen on tärkeää.

Työssäsi teet paljon päätöksiä. On tärkeää, että kuuntelet muita ja uskallat rohkeasti esittää näkemyksesi sekä mielipiteesi aina kuhunkin tilanteeseen sopivalla tavalla. Työskentelyotteeltasi olet määrätietoinen ja ratkaisukeskeinen. Tartut toimeen positiivisen kautta, eikä huumori katoa sinulta kiperämmissäkään paikoissa. Silloin sovit varmasti meidän joukkoon!

Mielessä kysymyksiä tai valmis hakemaan työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Otto juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Oton tavoitat numerosta 040 193 1056 (lomalla 6.-15.9). Voit myös laittaa sähköpostia otto.kauppinen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 30.9.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pidä kiirettä, jos haluat olla mukana matkassamme.